PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ERKUNTUN 1LİTRE YAKMA OLAYINA NASIL BAKIYORSUNUZ???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Emrah Aktaş" data-source="post: 357006" data-attributes="member: 426"><p><strong>Ynt: ERKUNTUN 1LİTRE YAKMA OLAYINA NASIL BAKIYORSUNUZ???</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>bzmkıde 2006 bılıyorsun ama yakıt olayına katılmıyorum acıkcası ya nedense ben 1.5 un altına dusuremedım duscegınıde sanmıyorum Bılıyorsun bız balyada kullanıyoruz sezonda Ve bır aralar afyon bolvadınde cıkan bır haber vardı ıste bır depoyla su kadar balya su kadar pancar cekıyormus vs dıye Onlarında kullıyen yalan oldugunu burdan soylıyeyım getırsınler noterı kac balya yaptıgını gostereyım ucmanın atmanın kesmenın anlamı yok Bır seyı kullanıyorsak ıyı ve kotu yonlerını objektıf olarak aktarmalıyız.....Bu yakıt olayıda oyle 1 lıtre olayı cok zor yanii Iyı motor guzel motor suankı yenıler daha bır baska bzmkınden ama sorunlarıda yok değıl hani Kusursuz bır arac makına motor yoktur ztn Erkunt yıldan yıla dahada guvenılır ve saglam motor uretıyor bu alandakı tecrubeyıde gun gectıkce kazanıyor ztn..... Dedıgın gıbı emsallerının coguna ve yaptıgı ıse gore kullanıslı vede tasarrruflu bır motor Kullanımda cok fark edıyor acıkcası....Bu yıl fabrıka beklenenın ustunde satıs gerceklestırdıgı ıcın uretımı yetıstıremedı motor yetıstıremıyor bu bır gercek bayıye gelen sıfır yada ıkıncı el 1 haftaya kalmayı bırakın saat ıcınde baska bır sehre yada musterıye teslım edılıyor.....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Emrah Aktaş, post: 357006, member: 426"] [b]Ynt: ERKUNTUN 1LİTRE YAKMA OLAYINA NASIL BAKIYORSUNUZ???[/b] bzmkıde 2006 bılıyorsun ama yakıt olayına katılmıyorum acıkcası ya nedense ben 1.5 un altına dusuremedım duscegınıde sanmıyorum Bılıyorsun bız balyada kullanıyoruz sezonda Ve bır aralar afyon bolvadınde cıkan bır haber vardı ıste bır depoyla su kadar balya su kadar pancar cekıyormus vs dıye Onlarında kullıyen yalan oldugunu burdan soylıyeyım getırsınler noterı kac balya yaptıgını gostereyım ucmanın atmanın kesmenın anlamı yok Bır seyı kullanıyorsak ıyı ve kotu yonlerını objektıf olarak aktarmalıyız.....Bu yakıt olayıda oyle 1 lıtre olayı cok zor yanii Iyı motor guzel motor suankı yenıler daha bır baska bzmkınden ama sorunlarıda yok değıl hani Kusursuz bır arac makına motor yoktur ztn Erkunt yıldan yıla dahada guvenılır ve saglam motor uretıyor bu alandakı tecrubeyıde gun gectıkce kazanıyor ztn..... Dedıgın gıbı emsallerının coguna ve yaptıgı ıse gore kullanıslı vede tasarrruflu bır motor Kullanımda cok fark edıyor acıkcası....Bu yıl fabrıka beklenenın ustunde satıs gerceklestırdıgı ıcın uretımı yetıstıremedı motor yetıstıremıyor bu bır gercek bayıye gelen sıfır yada ıkıncı el 1 haftaya kalmayı bırakın saat ıcınde baska bır sehre yada musterıye teslım edılıyor..... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ERKUNTUN 1LİTRE YAKMA OLAYINA NASIL BAKIYORSUNUZ???
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt