PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Erkunt'un Kalitesi Bir Kez Daha Tescillendi!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ercan AYKUŞ" data-source="post: 976171" data-attributes="member: 52817"><p>[size=10pt]<span style="color: blue"> Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri tarafından yürütülen TURQUM (Turkish Quality of Machinery), desteklemeye değer bulduğu firmalar arasına Erkunt Traktörü de dahil etti.</span></p><p><span style="color: blue"></span></p><p><span style="color: blue">Turkish Quality of Machinery tarafından desteklenecek Erkunt Traktör, sadece üretim ve satış sonrası hizmetler alanında TURQUM tarafından kontrol edilmekle kalmayıp ihracat markası ArmaTrac için yaptığı tüm Reklam ve ilan harcamalarında da TURQUMun katkılarından faydalanabilecek.</span></p><p><span style="color: blue"></span></p><p><span style="color: blue">Uluslararası standartlar rehberliğinde oluşturulan bir belgelendirme süreci olan TURQUMa dahil olabilmek için üretici firmaların bir dizi incelemeden geçtiğini kaydeden Erkunt Traktör Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Erkunt Armağan, Erkuntun da bu sürecin sonunda kalite markasını almaya hak kazandığını söyledi.</span></p><p><span style="color: blue"></span></p><p><span style="color: blue">TURQUMun, Türk makine sektörünün dünyada tanınması ve yerli üreticilerin uluslararası düzeyde Kaliteli Türk Makinesi imajına sahip olmasını amaçladığını belirten Armağan, Kalite sonsuz bir kavramdır. Bu devamlı bir gelişme ve güncellenme sürecidir. Kalite anlayışımızı işletmenin bütün birimleri ve iş görenlerine yayarak toplam kalite anlayışımızı geliştirdik. Bunun için de çalışanlarımız, kaliteli üretimin ne kadar önemli olduğunu biliyor ve bunu çevre örgütlerimize de yansıtmaya çalışıyor. Ayrıca geliştireceğimiz politikaları belirlerken, önce üretimin düzenli bir biçimde sürmesini ve kontrolün yüzde yüz yapılmasına da çok dikkat ediyoruz diye konuştu.</span></p><p><span style="color: blue"></span></p><p><span style="color: blue">'İTİBARIMIZ BİR KEZ DAHA TESCİLLENDİ'</span></p><p><span style="color: blue"></span></p><p><span style="color: blue">Erkunt Traktörün Turqualitye dahil olan ilk traktör markası olduğunu ve şimdi de TURQUMun kendilerini kabul ettiğini hatırlatan Zeynep Erkunt Armağan, uluslararası düzeyde rekabet avantajına sahip olan marka itibarlarının tescillendiğini belirtti.</span></p><p><span style="color: blue"></span></p><p><span style="color: blue">Armağan, yerli üretim yapan bir firma olarak, yurt dışında daha iyi tanınmalarının sadece kendi açılarından değil ülkemizde sanayi sektörünün gelişimi adına da çok önemli bir adım olduğunu belirterek 'Üretimden satış sonrası hizmetlere kadar her alanda TURQUMun bize sağlayacağı avantajlarla ihracat hacmimiz büyüyerek gelişmeye devam edecektir' dedi.</span>[/size]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ercan AYKUŞ, post: 976171, member: 52817"] [size=10pt][color=blue] Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri tarafından yürütülen TURQUM (Turkish Quality of Machinery), desteklemeye değer bulduğu firmalar arasına Erkunt Traktörü de dahil etti. Turkish Quality of Machinery tarafından desteklenecek Erkunt Traktör, sadece üretim ve satış sonrası hizmetler alanında TURQUM tarafından kontrol edilmekle kalmayıp ihracat markası ArmaTrac için yaptığı tüm Reklam ve ilan harcamalarında da TURQUMun katkılarından faydalanabilecek. Uluslararası standartlar rehberliğinde oluşturulan bir belgelendirme süreci olan TURQUMa dahil olabilmek için üretici firmaların bir dizi incelemeden geçtiğini kaydeden Erkunt Traktör Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Erkunt Armağan, Erkuntun da bu sürecin sonunda kalite markasını almaya hak kazandığını söyledi. TURQUMun, Türk makine sektörünün dünyada tanınması ve yerli üreticilerin uluslararası düzeyde Kaliteli Türk Makinesi imajına sahip olmasını amaçladığını belirten Armağan, Kalite sonsuz bir kavramdır. Bu devamlı bir gelişme ve güncellenme sürecidir. Kalite anlayışımızı işletmenin bütün birimleri ve iş görenlerine yayarak toplam kalite anlayışımızı geliştirdik. Bunun için de çalışanlarımız, kaliteli üretimin ne kadar önemli olduğunu biliyor ve bunu çevre örgütlerimize de yansıtmaya çalışıyor. Ayrıca geliştireceğimiz politikaları belirlerken, önce üretimin düzenli bir biçimde sürmesini ve kontrolün yüzde yüz yapılmasına da çok dikkat ediyoruz diye konuştu. 'İTİBARIMIZ BİR KEZ DAHA TESCİLLENDİ' Erkunt Traktörün Turqualitye dahil olan ilk traktör markası olduğunu ve şimdi de TURQUMun kendilerini kabul ettiğini hatırlatan Zeynep Erkunt Armağan, uluslararası düzeyde rekabet avantajına sahip olan marka itibarlarının tescillendiğini belirtti. Armağan, yerli üretim yapan bir firma olarak, yurt dışında daha iyi tanınmalarının sadece kendi açılarından değil ülkemizde sanayi sektörünün gelişimi adına da çok önemli bir adım olduğunu belirterek 'Üretimden satış sonrası hizmetlere kadar her alanda TURQUMun bize sağlayacağı avantajlarla ihracat hacmimiz büyüyerek gelişmeye devam edecektir' dedi.[/color][/size] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Erkunt'un Kalitesi Bir Kez Daha Tescillendi!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt