PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
ERKUT 80. 4. İLK ÇİFT DENEME. TARLADA AZDA OLSA ÇAMURDA VAR.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="anillac" data-source="post: 571921" data-attributes="member: 20446"><p><strong>Ynt: ERKUT 80. 4. İLK ÇİFT DENEME. TARLADA AZDA OLSA ÇAMURDA VAR.</strong></p><p></p><p>erkuntun hatrı sayılır bi para istediğini düşünmüyorum öncelikle çünkü sizin yerliye göre pahalı ithale göre ucuz dediğiniz kubota benim 2011 model erkuntuma 40 bin verip üstüne 40 bin para isteyen azizoğlu bölge satış müdürünün hem benim traktörümden 10 bin lira kazanıp hem kendi traktöründen kar ederek satış yapmaya çalışması ile mi uygun fiyatı erkunta takas yapmaya giden kaç kişiye takasda değerinin altında hele cook cokk altında bi rakam verildi traktörüm 100 saatte iken 56 bine 1 sene önce sıfır aldğımız traktöre erkunt satış müdürü 57 bin lira verdi lüks modelini almamız için</p><p> Yakıt konusuna gelirsek hüseyin beyin kaç gazda yürdüğü beni ilgilendirmez o bildiğiniz showmen.. ama 15 gazda ben 4lü 12 no pullukla 1.3 litre yakıyorum bu da emsali yerli yabancı traktörlere göre gayet düşük noterle yapılan 075 testi düz tarlada ve yastık başı vs gibi etkenler olmadan yapılmıştır şirketin kendi taktiri olarak reklamın iyisi kötüsü olmaz diyerek yapılmışta olabilir bizim cebimize bişi girmiyo ama gördüğümüz gibi konuşuluyo konuşturuyo..</p><p> rampada boğulma konusuna gelince erkuntu hiç kullanmamış veya bir iki kere üstüne binmiş herkes yok boğuluyo yok çekmiyo diyebilir son vites H4 de rampa çıkmıyo olabilir çünkü H4 traktörün rampa çıkma değil rampa inme vitesidir cer dişlisi nedeniyle boşta gitmeyen traktörün rampa aşağı daha hızlı ve rahat inebilmesi için konulmuş hız dişlisidir zf şanzıman kullanan herkes traktörü L serisi buçuklu viteste kullanırlarsa boğulmadığını çook rahat gittiğini görebilirler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="anillac, post: 571921, member: 20446"] [b]Ynt: ERKUT 80. 4. İLK ÇİFT DENEME. TARLADA AZDA OLSA ÇAMURDA VAR.[/b] erkuntun hatrı sayılır bi para istediğini düşünmüyorum öncelikle çünkü sizin yerliye göre pahalı ithale göre ucuz dediğiniz kubota benim 2011 model erkuntuma 40 bin verip üstüne 40 bin para isteyen azizoğlu bölge satış müdürünün hem benim traktörümden 10 bin lira kazanıp hem kendi traktöründen kar ederek satış yapmaya çalışması ile mi uygun fiyatı erkunta takas yapmaya giden kaç kişiye takasda değerinin altında hele cook cokk altında bi rakam verildi traktörüm 100 saatte iken 56 bine 1 sene önce sıfır aldğımız traktöre erkunt satış müdürü 57 bin lira verdi lüks modelini almamız için Yakıt konusuna gelirsek hüseyin beyin kaç gazda yürdüğü beni ilgilendirmez o bildiğiniz showmen.. ama 15 gazda ben 4lü 12 no pullukla 1.3 litre yakıyorum bu da emsali yerli yabancı traktörlere göre gayet düşük noterle yapılan 075 testi düz tarlada ve yastık başı vs gibi etkenler olmadan yapılmıştır şirketin kendi taktiri olarak reklamın iyisi kötüsü olmaz diyerek yapılmışta olabilir bizim cebimize bişi girmiyo ama gördüğümüz gibi konuşuluyo konuşturuyo.. rampada boğulma konusuna gelince erkuntu hiç kullanmamış veya bir iki kere üstüne binmiş herkes yok boğuluyo yok çekmiyo diyebilir son vites H4 de rampa çıkmıyo olabilir çünkü H4 traktörün rampa çıkma değil rampa inme vitesidir cer dişlisi nedeniyle boşta gitmeyen traktörün rampa aşağı daha hızlı ve rahat inebilmesi için konulmuş hız dişlisidir zf şanzıman kullanan herkes traktörü L serisi buçuklu viteste kullanırlarsa boğulmadığını çook rahat gittiğini görebilirler [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
ERKUT 80. 4. İLK ÇİFT DENEME. TARLADA AZDA OLSA ÇAMURDA VAR.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt