PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
ERZURUM’DA TOPRAK ÇOK EKEN YOK
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="EFE YUSUF" data-source="post: 416233" data-attributes="member: 34555"><p><strong>Ynt: ERZURUM’DA TOPRAK ÇOK EKEN YOK</strong></p><p></p><p>ığdır da pirinç yetiştiriyorlar arkadaşlar internetten öğrendim erzurumda da bi şeyler üretilir ayrıca biz tarımı yapıyoruzda kaç kişi memnun yada kaç kişi para kazanıyor tarım girdi maliyetleri gün geçtikçe artıyor satış fiyatı aynı piyasa büyük tüccarların elin de zaten sebze üreticileri hal(aracılardan komusyonculardan) bıkmış vs vs ayrıca niye dert diyorsunuz anlamadım orası doğu değil mi zaten elektrik bedava su bedava tayyip erdoğanın desteği o bölgeye yeter de artar bile biz kendi derdimize bakalım bi eve bi deli bi yatalak tamam 150 dönüm arazinden 50 baş malından iyi değilse namerdim adam kendi hastasına bakıp para kazanıyor niye çalışsın ki mazotmuş gübreymiş tohummuş ilaçmış vs vs git al maşı yat aşşa ok-*-s</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="EFE YUSUF, post: 416233, member: 34555"] [b]Ynt: ERZURUM’DA TOPRAK ÇOK EKEN YOK[/b] ığdır da pirinç yetiştiriyorlar arkadaşlar internetten öğrendim erzurumda da bi şeyler üretilir ayrıca biz tarımı yapıyoruzda kaç kişi memnun yada kaç kişi para kazanıyor tarım girdi maliyetleri gün geçtikçe artıyor satış fiyatı aynı piyasa büyük tüccarların elin de zaten sebze üreticileri hal(aracılardan komusyonculardan) bıkmış vs vs ayrıca niye dert diyorsunuz anlamadım orası doğu değil mi zaten elektrik bedava su bedava tayyip erdoğanın desteği o bölgeye yeter de artar bile biz kendi derdimize bakalım bi eve bi deli bi yatalak tamam 150 dönüm arazinden 50 baş malından iyi değilse namerdim adam kendi hastasına bakıp para kazanıyor niye çalışsın ki mazotmuş gübreymiş tohummuş ilaçmış vs vs git al maşı yat aşşa ok-*-s [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
ERZURUM’DA TOPRAK ÇOK EKEN YOK
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt