PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ESKİ KASA (2006-2009)ERKUNT SERVET 80 T
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ersin2323" data-source="post: 882318" data-attributes="member: 56684"><p>Arkadaşlar herkese merhaba bir sorum olacak simdi elimde 1995 model 265 s war duyuyorumki bunu takas edip 2006 veya 2009 arasi erkunt servet 80 t dörtceker kabinli traktörle takas edeyim bu traktör nasildir aslında niyetim massey Ferguson 3085 d phantom idi çok pahalli olduğu için vaz geçtim kararı erkunttan yana kullanacam tabiki 2 el alacam piyasai 33-42 arasi bu kasalarin birde bu oks li sistemli olan var bana onun ne gibi bir faydasi olur 2006 ila 2008 arasında bir tek oks war birde başka ne gibi bir farklliklar vardir oks denilen şey dugmelimidir 2008 modellerde göğüste otobüs elfreni gibi bir kol var olmu oluyor. Yakiti nasil 265 le yakiti aynimidir . beni pişman ederimi ileride benim 265 çok yakiyor ya artik canimiza tak etti birde 80 t 75 beygir 3 silindirmis bunun bir dez avantajı olurmu özelliklede kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum saygılar...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ersin2323, post: 882318, member: 56684"] Arkadaşlar herkese merhaba bir sorum olacak simdi elimde 1995 model 265 s war duyuyorumki bunu takas edip 2006 veya 2009 arasi erkunt servet 80 t dörtceker kabinli traktörle takas edeyim bu traktör nasildir aslında niyetim massey Ferguson 3085 d phantom idi çok pahalli olduğu için vaz geçtim kararı erkunttan yana kullanacam tabiki 2 el alacam piyasai 33-42 arasi bu kasalarin birde bu oks li sistemli olan var bana onun ne gibi bir faydasi olur 2006 ila 2008 arasında bir tek oks war birde başka ne gibi bir farklliklar vardir oks denilen şey dugmelimidir 2008 modellerde göğüste otobüs elfreni gibi bir kol var olmu oluyor. Yakiti nasil 265 le yakiti aynimidir . beni pişman ederimi ileride benim 265 çok yakiyor ya artik canimiza tak etti birde 80 t 75 beygir 3 silindirmis bunun bir dez avantajı olurmu özelliklede kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum saygılar... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ESKİ KASA (2006-2009)ERKUNT SERVET 80 T
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt