PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
Eski motorum ve Onun Veliyahtı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="nameless" data-source="post: 318339" data-attributes="member: 28858"><p><strong>Ynt: Eski motorum ve Onun Veliyahtı</strong></p><p></p><p>sayın danjark10</p><p>öncelikle yeni traktörünüz hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanmanız dileğiyle ve size bol kazançlar getirmesi dileğiyle..</p><p>bu benim forumdaki ilk mesajım ve traktör hayırlayarak foruma ilk msjımı yazmak cidden beni de mutlu etti...6020 cidden güzel bir makine ama cüssesi ve özellikle 4800 kg yaklaşan ağırlıyla kimi işler için oldukça sıkıntı oluşturabilir. ama zaten sizin bir ikinci traktörünüz varmış okuduğum kadarıyla ve bunun sizin için sorun olmayacağı da gün gibi ortada.. bu açıdan isabetli bir karar olmuş tekrar tebrik ederim.. özellikle benim şu aralar ilgilendiğim traktörlerden olan 5060 la ilgili bir problemin var olduğunu söylemeniz hem beni meraklandırdı hem de açıkçası biraz üzdü..arkadaşlar bu sorunun olmadığı konusunda yorum belirtmişler ama sizin konuyla ilgili detaylı bilginiz varsa (şanzımandaki sorunun tam olarak ne olduğu ve nasıl giderildiği özellikle) ve bunu paylaşırsanız çok çok sevinirim. önümüzdeki 1 ay gibi bir sürede 100 hp civarı bir traktör almayı düşünmekteyiz.. o açıdan vereceğiniz bilgilerin seçim yaparken çok faydalı olacağına inanıyorum..şimdiden çok teşekkür ederim..tekrar tekrar hayırlı olsun</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nameless, post: 318339, member: 28858"] [b]Ynt: Eski motorum ve Onun Veliyahtı[/b] sayın danjark10 öncelikle yeni traktörünüz hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanmanız dileğiyle ve size bol kazançlar getirmesi dileğiyle.. bu benim forumdaki ilk mesajım ve traktör hayırlayarak foruma ilk msjımı yazmak cidden beni de mutlu etti...6020 cidden güzel bir makine ama cüssesi ve özellikle 4800 kg yaklaşan ağırlıyla kimi işler için oldukça sıkıntı oluşturabilir. ama zaten sizin bir ikinci traktörünüz varmış okuduğum kadarıyla ve bunun sizin için sorun olmayacağı da gün gibi ortada.. bu açıdan isabetli bir karar olmuş tekrar tebrik ederim.. özellikle benim şu aralar ilgilendiğim traktörlerden olan 5060 la ilgili bir problemin var olduğunu söylemeniz hem beni meraklandırdı hem de açıkçası biraz üzdü..arkadaşlar bu sorunun olmadığı konusunda yorum belirtmişler ama sizin konuyla ilgili detaylı bilginiz varsa (şanzımandaki sorunun tam olarak ne olduğu ve nasıl giderildiği özellikle) ve bunu paylaşırsanız çok çok sevinirim. önümüzdeki 1 ay gibi bir sürede 100 hp civarı bir traktör almayı düşünmekteyiz.. o açıdan vereceğiniz bilgilerin seçim yaparken çok faydalı olacağına inanıyorum..şimdiden çok teşekkür ederim..tekrar tekrar hayırlı olsun [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
Eski motorum ve Onun Veliyahtı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt