PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Eski Tarım Bakanı Mevcut Duruma Sessiz Kalamadı: "Süt olmadan et olmaz! "
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="pyrzmc" data-source="post: 1415900" data-attributes="member: 77792"><p>Faruk Çelik çalışma ve sosyal güvenlik bakaniyken bir anda tarım bakanı olmuş yeri değiştirilmiş ancak vazgeçilmemiş bir bakan idi önceki bakanlığında görüş ve uygulamaları yüzünden bakanlıktaki bürokratlar tarafından harcanan akabinde de yine en büyük vurgunlarin yapıldığı tarım bakanlığında yine bürokratlar tarafından harcanan biri oldu kendisinin tarım bakanı iken elini sıkmak ayak üstü konuşmak fırsatı yakaladım çok uzun bir sohbet imkanım olmadı programı çok yoğundu programının sonunda sohbet imkanı bulacaktim ki özel sektorde çalıştığımdan program sonunda sohbet imkanı bulamamıştım ülke şartlarını araştırıp koltuğa oturmuş ayak üstü sohbette donanımlı olduğunu belli etti ve kürsüde konuşmasında da açık açık rakamlar ile konuştu dersine iyi çalışmış et üretiminde ülke rakamimiz belli açığımız şu kadar rakam ton bu etler ülke içinde kasaplarda tüketildiği gibi para beklediğimiz turizm sektorun de oteller de tüketiliyor gerçek olan şu ki bir hayvan kaç gün kaç ayda yetişir biliyoruz bu yüzden ithalat zorundayız ancak üreticimizi üretmeye teşvik ederek bu ithalat rakamını kademeli azaltarak bu harcanan paraları sizlere vererek büyüyeceğiz diyebilen hatta ve hatta köyünüze dönün asgari ücretle fabrikalarda çalışmayın gerekirse ahirinizi yapacağız hayvaninizi vereceğiz uretirsek kazanacağız diyen bir adamdı bu konuşmayı Lüleburgaz da tarım işletmelerinde yaptı kadın ve genç cifticiye büyük baş ve küçük baş hayvan dağıtıldığında yaptı gelenler olduysa hatırlar Trakya da ancak adamın vadesini kokuşmuş mustesarlar bürokratlar belirledi ve sonunda gitti bı sure sonra ayyuka çıktı ki bakanlıkta burakratlardan üst düzey yöneticilerden biri yada birileri ülkeye Macar angusu ithal ediyordu halbuki çok ucuz olan Arjantin angusunu alıp Macaristan kupesiyle değiştirip ülkeye Macar angusu diye satmış hemde kaç hayvan kac tır kaç gemi bilen yok sonra da sırra kadem basıp kayboldu ilgili kişiler benim görüşüm tarım bakanlığında bürokratlar deve yukuyle kaldırıp götürüyor bakanimiz da orda bı ceket o kadar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pyrzmc, post: 1415900, member: 77792"] Faruk Çelik çalışma ve sosyal güvenlik bakaniyken bir anda tarım bakanı olmuş yeri değiştirilmiş ancak vazgeçilmemiş bir bakan idi önceki bakanlığında görüş ve uygulamaları yüzünden bakanlıktaki bürokratlar tarafından harcanan akabinde de yine en büyük vurgunlarin yapıldığı tarım bakanlığında yine bürokratlar tarafından harcanan biri oldu kendisinin tarım bakanı iken elini sıkmak ayak üstü konuşmak fırsatı yakaladım çok uzun bir sohbet imkanım olmadı programı çok yoğundu programının sonunda sohbet imkanı bulacaktim ki özel sektorde çalıştığımdan program sonunda sohbet imkanı bulamamıştım ülke şartlarını araştırıp koltuğa oturmuş ayak üstü sohbette donanımlı olduğunu belli etti ve kürsüde konuşmasında da açık açık rakamlar ile konuştu dersine iyi çalışmış et üretiminde ülke rakamimiz belli açığımız şu kadar rakam ton bu etler ülke içinde kasaplarda tüketildiği gibi para beklediğimiz turizm sektorun de oteller de tüketiliyor gerçek olan şu ki bir hayvan kaç gün kaç ayda yetişir biliyoruz bu yüzden ithalat zorundayız ancak üreticimizi üretmeye teşvik ederek bu ithalat rakamını kademeli azaltarak bu harcanan paraları sizlere vererek büyüyeceğiz diyebilen hatta ve hatta köyünüze dönün asgari ücretle fabrikalarda çalışmayın gerekirse ahirinizi yapacağız hayvaninizi vereceğiz uretirsek kazanacağız diyen bir adamdı bu konuşmayı Lüleburgaz da tarım işletmelerinde yaptı kadın ve genç cifticiye büyük baş ve küçük baş hayvan dağıtıldığında yaptı gelenler olduysa hatırlar Trakya da ancak adamın vadesini kokuşmuş mustesarlar bürokratlar belirledi ve sonunda gitti bı sure sonra ayyuka çıktı ki bakanlıkta burakratlardan üst düzey yöneticilerden biri yada birileri ülkeye Macar angusu ithal ediyordu halbuki çok ucuz olan Arjantin angusunu alıp Macaristan kupesiyle değiştirip ülkeye Macar angusu diye satmış hemde kaç hayvan kac tır kaç gemi bilen yok sonra da sırra kadem basıp kayboldu ilgili kişiler benim görüşüm tarım bakanlığında bürokratlar deve yukuyle kaldırıp götürüyor bakanimiz da orda bı ceket o kadar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Eski Tarım Bakanı Mevcut Duruma Sessiz Kalamadı: "Süt olmadan et olmaz! "
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt