PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Eskiden üretilen ve yeni üretilen traktörler arasında neden TORK farkı var
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="LORUOĞLU" data-source="post: 303060" data-attributes="member: 16973"><p><strong>Ynt: Eskiden üretilen ve yeni üretilen traktörler arasında neden TORK farkı var</strong></p><p></p><p>sevgılı arkadaslar konuyu getırıp yıne 285 dayamıssınız almıs basını gıdıyor konu baslıgıyla yapılan yorumların arasında bır bagıntı yok ıkıncı konuya gelırsek yukarda bır arkadas 285 perkıns motor olmadıgını yazmıs 285 perkınsten baska motor oldugu nerde gorulmus acıkcası ben gormedım duymadım arkadasın bırısı de ıkı farklı hatta üç farklı 285 motor ozellıklerını yazmıs soyle bır acıklık getıreyım dogrudur ki mf285 ler 80 bg mf 285s 76 beygır ıkısı farklı ama s olan sıstemlerde bucuk sanzuman oldugu ıcın dusuk beygır ve torka ragmen duz olan serıye gore daha az yakıt ve daha fazla iş yapmaktadır yukarda yaptıgım dıger yorumlarımdada belıttıgım gıbı tork ve beygır farklı bıseydır teknolojı gelıstıkce bır motorun krank pıston kollarının uzunlugu yanma odalarının hacmı sekman sayıları ve capları gıbı parcalar uzerınde cesıtlı degısıklıkler yaparak bır motordan alınabılecek en yuksek beygırı almaya calısıyorlar beygırın yetmedıgı yerde aynı motorun torkunu yukselterek motorun yuke dayanma suresını uzatmaya calısıyorlar her ıkısının yetmedıgı zaman krank devırını sekmanı yanma odalarını artırarak motoru buyutuyorlar ve ortaya yenı ve daha guclu bır motor cıkıyor bu boyle surer gıder eskıden at arabalarında kullandıkları atları yaslanınca genc atlarla degıstırırlerdı yaa ıste motorun torkunu yukseltmekte boyle bısey tek atlı arabaya cekmedıgı yerde ıkıncı atı kosmaksa beygırını yukseltmek gıbı bısey.......</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="LORUOĞLU, post: 303060, member: 16973"] [b]Ynt: Eskiden üretilen ve yeni üretilen traktörler arasında neden TORK farkı var[/b] sevgılı arkadaslar konuyu getırıp yıne 285 dayamıssınız almıs basını gıdıyor konu baslıgıyla yapılan yorumların arasında bır bagıntı yok ıkıncı konuya gelırsek yukarda bır arkadas 285 perkıns motor olmadıgını yazmıs 285 perkınsten baska motor oldugu nerde gorulmus acıkcası ben gormedım duymadım arkadasın bırısı de ıkı farklı hatta üç farklı 285 motor ozellıklerını yazmıs soyle bır acıklık getıreyım dogrudur ki mf285 ler 80 bg mf 285s 76 beygır ıkısı farklı ama s olan sıstemlerde bucuk sanzuman oldugu ıcın dusuk beygır ve torka ragmen duz olan serıye gore daha az yakıt ve daha fazla iş yapmaktadır yukarda yaptıgım dıger yorumlarımdada belıttıgım gıbı tork ve beygır farklı bıseydır teknolojı gelıstıkce bır motorun krank pıston kollarının uzunlugu yanma odalarının hacmı sekman sayıları ve capları gıbı parcalar uzerınde cesıtlı degısıklıkler yaparak bır motordan alınabılecek en yuksek beygırı almaya calısıyorlar beygırın yetmedıgı yerde aynı motorun torkunu yukselterek motorun yuke dayanma suresını uzatmaya calısıyorlar her ıkısının yetmedıgı zaman krank devırını sekmanı yanma odalarını artırarak motoru buyutuyorlar ve ortaya yenı ve daha guclu bır motor cıkıyor bu boyle surer gıder eskıden at arabalarında kullandıkları atları yaslanınca genc atlarla degıstırırlerdı yaa ıste motorun torkunu yukseltmekte boyle bısey tek atlı arabaya cekmedıgı yerde ıkıncı atı kosmaksa beygırını yukseltmek gıbı bısey....... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Eskiden üretilen ve yeni üretilen traktörler arasında neden TORK farkı var
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt