PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Esperia buğday 2018 (Kırklareli)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İSMAİL TUTAR" data-source="post: 1231036" data-attributes="member: 56055"><p>Arkadaşlar merhaba..</p><p>Bu yıl ilk kez denediğim Esperia cins buğdayın harmanı tamamladım sayılır..</p><p></p><p>Bu yıl maalesef ki özellikle Nisan ayında yaşanan kuraklık ve önceki aylardaki şiddetli yağış nedeniyle zamanında yapılamayan ilaçlama verimi olumsuz yönde etkiledi.</p><p></p><p>Buna rağmen diğer buğdaylardan verim olarak geri kaldığını söyleyemem.</p><p></p><p>Ortalama verim olarak 285 kilo hesapladım, bunun haricinde 200 ila 370 kilo arasında verim çıktı.</p><p></p><p>Bu rakamlar benim tahminimin bir miktar altında fakat köy ve civar ortalaması ile aynı sayılır.</p><p></p><p>İleriki yıllarda bu konuyu okuyan arkadaşlar için de bu değerler az gelecek eminim, fakat yukarıda belirtilen şartlar ağırlıkta olmak üzere anormal bir sezon geçirdi buğdaylar. Böyle olmasına pek şaşırmadım.</p><p></p><p>Herkese bol ve bereketli harmanlar dilerim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İSMAİL TUTAR, post: 1231036, member: 56055"] Arkadaşlar merhaba.. Bu yıl ilk kez denediğim Esperia cins buğdayın harmanı tamamladım sayılır.. Bu yıl maalesef ki özellikle Nisan ayında yaşanan kuraklık ve önceki aylardaki şiddetli yağış nedeniyle zamanında yapılamayan ilaçlama verimi olumsuz yönde etkiledi. Buna rağmen diğer buğdaylardan verim olarak geri kaldığını söyleyemem. Ortalama verim olarak 285 kilo hesapladım, bunun haricinde 200 ila 370 kilo arasında verim çıktı. Bu rakamlar benim tahminimin bir miktar altında fakat köy ve civar ortalaması ile aynı sayılır. İleriki yıllarda bu konuyu okuyan arkadaşlar için de bu değerler az gelecek eminim, fakat yukarıda belirtilen şartlar ağırlıkta olmak üzere anormal bir sezon geçirdi buğdaylar. Böyle olmasına pek şaşırmadım. Herkese bol ve bereketli harmanlar dilerim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Esperia buğday 2018 (Kırklareli)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt