PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
ESPERYA KIRMIZI EKMEKLİK BUĞDAY RESİMLERİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="dolcevita" data-source="post: 253051" data-attributes="member: 1507"><p><strong>Ynt: ESPERYA KIRMIZI EKMEKLİK BUĞDAY RESİMLERİ</strong></p><p></p><p>yaw hacım 8 suyla diyosun topram nasıl iş yaw ben 2 saat uzaklıktasın ben 8 suyu boşver 4 gecsem ekini bicemem irmez bu 3 4 sulya 2.500 m2 den alıyoruz 2 2.500 ton ayrıca güzledigimiz zamanlar olur cok nadir ekin cok verimden karınca başak oluyur sapıda gamış oluyor ne bicer nede saman yapabiliyoz güzleme hic yapmayız hatta bu sene tosun bey var 1 suladım birdaha suladımmı tmm 1.500 2 ton arası bekliyoruz makarnalık var ceşit 3 üncüyü suluycam gül den cıksın dk 20 şer kiloda gübre basacam son suyunda</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dolcevita, post: 253051, member: 1507"] [b]Ynt: ESPERYA KIRMIZI EKMEKLİK BUĞDAY RESİMLERİ[/b] yaw hacım 8 suyla diyosun topram nasıl iş yaw ben 2 saat uzaklıktasın ben 8 suyu boşver 4 gecsem ekini bicemem irmez bu 3 4 sulya 2.500 m2 den alıyoruz 2 2.500 ton ayrıca güzledigimiz zamanlar olur cok nadir ekin cok verimden karınca başak oluyur sapıda gamış oluyor ne bicer nede saman yapabiliyoz güzleme hic yapmayız hatta bu sene tosun bey var 1 suladım birdaha suladımmı tmm 1.500 2 ton arası bekliyoruz makarnalık var ceşit 3 üncüyü suluycam gül den cıksın dk 20 şer kiloda gübre basacam son suyunda [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
ESPERYA KIRMIZI EKMEKLİK BUĞDAY RESİMLERİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt