PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ESRARLI BUĞDAY
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="dolcevita" data-source="post: 585677" data-attributes="member: 1507"><p><strong>Ynt: ESRARLI BUĞDAY</strong></p><p></p><p>ben bu bugdyı bliyorum yeni degilki cok eskiden dedemde ekmiş hatta siteden eken arakdaşda biliyorum babamın anlatışı cok uzun boylu unluk veya makarnalık degil bulgurluk şeklinde hatta tencereye at ye peygamber bugdayi diye biliniyor cok verimli degil onu belirteyim pazar degiri hic yok hatta siteden eken arkadaş cok pişman oldu 150 kil kadar verim aldı pek fazla ıslahda edilemiyr siteden köylü nikli abimizle bizim bi araştırmamız oldu oda biliyor durumu amcamda kavanozun icinde var ozamanlar tarlada bile beklemişler başakları calan olmasın diye verimli kaliteli bi bugday degil</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dolcevita, post: 585677, member: 1507"] [b]Ynt: ESRARLI BUĞDAY[/b] ben bu bugdyı bliyorum yeni degilki cok eskiden dedemde ekmiş hatta siteden eken arakdaşda biliyorum babamın anlatışı cok uzun boylu unluk veya makarnalık degil bulgurluk şeklinde hatta tencereye at ye peygamber bugdayi diye biliniyor cok verimli degil onu belirteyim pazar degiri hic yok hatta siteden eken arkadaş cok pişman oldu 150 kil kadar verim aldı pek fazla ıslahda edilemiyr siteden köylü nikli abimizle bizim bi araştırmamız oldu oda biliyor durumu amcamda kavanozun icinde var ozamanlar tarlada bile beklemişler başakları calan olmasın diye verimli kaliteli bi bugday degil [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ESRARLI BUĞDAY
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt