PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
'Et fiyatları düşecek'
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ufukk" data-source="post: 721486" data-attributes="member: 1424"><p><strong>Ynt: 'Et fiyatları düşecek'</strong></p><p></p><p>Gizli bir lobi var , kasap ve aracı lobisi dahası büyük çiftlikler lobisi , resmen üzerimize ahtapot gibi çöktüler kanımızı emip bizi batırmaya çalışıyorlar. Bu gizli saklı olan birşey değil , alenen ve açıktan yapıyorlar , kaç senedir et fiyatı değişmez mi? Bu ülkede ne aynı kalıyorda bizim elimizdeki hayvanın fiyatı aynı kalsın , bakıyorsun her sene kasaptaki fiyatlar artmış , bizim hangi maliyetimiz aynı kalmış , hangi maliyetimiz düşmüş geçen seneye görede benim elimdeki fiyatı aynı bırakıyorsun , soran gelen adamlara , yok ithal geliyormuş yok bilmemne vs , hatta bazı yüzsüzler o kada rşımarmışlar ki , deletin verdiği 300 tl dana desteğini bile senden çalmaya çalışıyor , üzerine yatmaya çalışıyor. Bunlar et piyasasını istedikleri gibi speküle ediyorlar , piyasada spekülatif artışlar , suni artışlar yapıp güya piyasada mal yok izlenimi verip hükümeti ithalata zorluyor , basında düzmece haberler çıkartıp milleti galeyana getiriyorlar , nasıl baş edeceğiz bunlarla bilmiyorum artık , Allah yardımcımız olsun hepimizin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ufukk, post: 721486, member: 1424"] [b]Ynt: 'Et fiyatları düşecek'[/b] Gizli bir lobi var , kasap ve aracı lobisi dahası büyük çiftlikler lobisi , resmen üzerimize ahtapot gibi çöktüler kanımızı emip bizi batırmaya çalışıyorlar. Bu gizli saklı olan birşey değil , alenen ve açıktan yapıyorlar , kaç senedir et fiyatı değişmez mi? Bu ülkede ne aynı kalıyorda bizim elimizdeki hayvanın fiyatı aynı kalsın , bakıyorsun her sene kasaptaki fiyatlar artmış , bizim hangi maliyetimiz aynı kalmış , hangi maliyetimiz düşmüş geçen seneye görede benim elimdeki fiyatı aynı bırakıyorsun , soran gelen adamlara , yok ithal geliyormuş yok bilmemne vs , hatta bazı yüzsüzler o kada rşımarmışlar ki , deletin verdiği 300 tl dana desteğini bile senden çalmaya çalışıyor , üzerine yatmaya çalışıyor. Bunlar et piyasasını istedikleri gibi speküle ediyorlar , piyasada spekülatif artışlar , suni artışlar yapıp güya piyasada mal yok izlenimi verip hükümeti ithalata zorluyor , basında düzmece haberler çıkartıp milleti galeyana getiriyorlar , nasıl baş edeceğiz bunlarla bilmiyorum artık , Allah yardımcımız olsun hepimizin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
'Et fiyatları düşecek'
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt