PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
ET IRKI HAYVANCILIK MUTLAKA GELİŞTİRİLMELİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="behcet arı" data-source="post: 1060793" data-attributes="member: 57589"><p>ufak cüsseli, et ırkı inek sürülerinin (100 inek), yemleme ile bakılması halinde, yıllık yem ihtiyaçları (ton):</p><p></p><p>inek ağırlığı: 410 kg</p><p></p><p>mısır sapı: 113</p><p>mısır silajı: 180</p><p>saman: 100</p><p>pancar posası: 122</p><p>arpa posası: 134</p><p>melas: 16</p><p>ayçiçek küspesi: 33</p><p>tuz: 1,1</p><p>mermer: 1,1</p><p></p><p>hesaplanan yıllık yem harcaması: 1400 TL/inek</p><p></p><p>650 kg kültür ırkı inek sürürü yemlenerek, sütten kesimde (6-7 ay sonunda) 230 kg buzağı elde etmek mi? yoksa, 410 kg inek sürüsü yemlenerek sütten kesimde, 140-160 kg buzağı elde etmek mi? daha çok kazançlı olur?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="behcet arı, post: 1060793, member: 57589"] ufak cüsseli, et ırkı inek sürülerinin (100 inek), yemleme ile bakılması halinde, yıllık yem ihtiyaçları (ton): inek ağırlığı: 410 kg mısır sapı: 113 mısır silajı: 180 saman: 100 pancar posası: 122 arpa posası: 134 melas: 16 ayçiçek küspesi: 33 tuz: 1,1 mermer: 1,1 hesaplanan yıllık yem harcaması: 1400 TL/inek 650 kg kültür ırkı inek sürürü yemlenerek, sütten kesimde (6-7 ay sonunda) 230 kg buzağı elde etmek mi? yoksa, 410 kg inek sürüsü yemlenerek sütten kesimde, 140-160 kg buzağı elde etmek mi? daha çok kazançlı olur? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
ET IRKI HAYVANCILIK MUTLAKA GELİŞTİRİLMELİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt