PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
ET IRKI SIĞIR SÜRÜLERİNE, KADAR YEM GEREKLİ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Serdar17" data-source="post: 1228515" data-attributes="member: 75282"><p>Abi üniversite okusun, tarımla ilgili veya değil. Ama okusun. Çünkü insanın bakış açısı çok değişiyo gerçekten. Ben kamu yönetimi okudum mesela. Bölümüm de iyiydi atanadabilirdim, hatta özel sektörden güzel tekliflerde aldım. Ama içimdeki toprak ve hayvan sevgisi daha ağır bastı. Ben kamu yönetimi okurken veterinerlik fakültesinden çıkmazdım. Ordaki ansiklopedilerin falan fotokopilerini çektirir hem kendi derslerime hem onlara çalışır, makaleler okur kendimi geliştirirdim. Şimdi köyde birinin hayvanına bi şey olsun yıllardır hayvancılık yapanlar gelip bana soruyo ne yapalım diye [emoji2] Sen oğluna bu işi gene öğret, okusun da... İlla bi gün dönecek o köye. Belki üniversiteden sonra hemen belki de 10 yıl sonra. Ama dönecek. O zaman bu işi bilinçli bi şekilde yapacak ve kazanacak.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Serdar17, post: 1228515, member: 75282"] Abi üniversite okusun, tarımla ilgili veya değil. Ama okusun. Çünkü insanın bakış açısı çok değişiyo gerçekten. Ben kamu yönetimi okudum mesela. Bölümüm de iyiydi atanadabilirdim, hatta özel sektörden güzel tekliflerde aldım. Ama içimdeki toprak ve hayvan sevgisi daha ağır bastı. Ben kamu yönetimi okurken veterinerlik fakültesinden çıkmazdım. Ordaki ansiklopedilerin falan fotokopilerini çektirir hem kendi derslerime hem onlara çalışır, makaleler okur kendimi geliştirirdim. Şimdi köyde birinin hayvanına bi şey olsun yıllardır hayvancılık yapanlar gelip bana soruyo ne yapalım diye [emoji2] Sen oğluna bu işi gene öğret, okusun da... İlla bi gün dönecek o köye. Belki üniversiteden sonra hemen belki de 10 yıl sonra. Ama dönecek. O zaman bu işi bilinçli bi şekilde yapacak ve kazanacak. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
ET IRKI SIĞIR SÜRÜLERİNE, KADAR YEM GEREKLİ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt