PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
et ırkı sığırların yemlenerek bakılması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1222303" data-attributes="member: 25443"><p>Et ırkı inek et sorununada az çok çözüm</p><p>Benimde kafama takılıyor bazen</p><p>Su an 45 ila 50 civari büyük küçük hostein ve melez süt sığırı bakıyorum</p><p>Süt isi zor</p><p>Et ırkı anneli buzağı li olsa işçilik daha kolay olur</p><p>Et irki inekler fazla kesif yem vermeden ot silaj kuspe ile olur diye düşünüyorum</p><p>Su an 40 tane et irki inegim olsa daha rahat işçilik olur ve belkide daha iyi kazanirim diye kafama takılıyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1222303, member: 25443"] Et ırkı inek et sorununada az çok çözüm Benimde kafama takılıyor bazen Su an 45 ila 50 civari büyük küçük hostein ve melez süt sığırı bakıyorum Süt isi zor Et ırkı anneli buzağı li olsa işçilik daha kolay olur Et irki inekler fazla kesif yem vermeden ot silaj kuspe ile olur diye düşünüyorum Su an 40 tane et irki inegim olsa daha rahat işçilik olur ve belkide daha iyi kazanirim diye kafama takılıyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
et ırkı sığırların yemlenerek bakılması
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt