PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
ET IRKLARININ GEBE DÜVELERİ, YEMLEME?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1310019" data-attributes="member: 25443"><p>Ot var otçuk var mera mera var meracik var</p><p>Fransa Almanya yağış oranı var Ülkemiz yağış orani var</p><p>Ermedigi yetmediği yerde mecbur hazir yem veriyoruz ama silaj ama küspe ama fabrika yemi</p><p>Birde ithalat ile alstirdilar et ırkı hayvanlara bu tüketiciyi hep etli yuvarlak hayvan araniyor sanki burası Almanya Fransa </p><p>Almanya fransa gibi yılın buyuk bir kısmı ot olsa uzun boylu ot olsa ona göre hayvan bakılır</p><p>Bizdede olur ot ile hayvancılık otlatmaya daha uzun yetecek mera olsa ot olsa hazir beslerken olur</p><p>Ki ben ömrü otculuk ile Geçmiş biriyim</p><p>Şu an hem koyuna hem ineğe saman vermem sadece ot veriyorum</p><p>Bir hatamiz varsa bizim otculuga saman kadar onem vermiyoruz</p><p>Kuru ot yada ot silaj depolamayi pek bilmiyoruz</p><p>Meralar in kiymetini bilmiyoruz</p><p>Ot demek et demek ikiside zor şu an</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1310019, member: 25443"] Ot var otçuk var mera mera var meracik var Fransa Almanya yağış oranı var Ülkemiz yağış orani var Ermedigi yetmediği yerde mecbur hazir yem veriyoruz ama silaj ama küspe ama fabrika yemi Birde ithalat ile alstirdilar et ırkı hayvanlara bu tüketiciyi hep etli yuvarlak hayvan araniyor sanki burası Almanya Fransa Almanya fransa gibi yılın buyuk bir kısmı ot olsa uzun boylu ot olsa ona göre hayvan bakılır Bizdede olur ot ile hayvancılık otlatmaya daha uzun yetecek mera olsa ot olsa hazir beslerken olur Ki ben ömrü otculuk ile Geçmiş biriyim Şu an hem koyuna hem ineğe saman vermem sadece ot veriyorum Bir hatamiz varsa bizim otculuga saman kadar onem vermiyoruz Kuru ot yada ot silaj depolamayi pek bilmiyoruz Meralar in kiymetini bilmiyoruz Ot demek et demek ikiside zor şu an [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
ET IRKLARININ GEBE DÜVELERİ, YEMLEME?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt