PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Et ithalatı fiyatı düşürür ama, hayvancılığı bitirir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ertuğrul" data-source="post: 249838" data-attributes="member: 5037"><p><strong>Ynt: Et ithalatı fiyatı düşürür ama, hayvancılığı bitirir</strong></p><p></p><p>hayvancılığa dışarıdan bakıp ağzı sulananlardan degilim 120 başlık besi ahırım var yıllardır bu işi yapıyorum kurban bayramında et kesimi 11 lira idi para kazandık bereket versin dedik pazara vardık sattığımız fiyata hayvan alamadık bu hafta sonraki hafta derken hala alamadık her gittiğimizde bir önceki haftaya göre aynı mal 300 500 fazlalaşmış neymiş mal yüksekmiş bunu duyan herkes fiyatı yükseltti fiyat yükseldikce et yükseldi besi haneler hayvan dolu kimse kestirmedi et kasapta 40 lira oldu .ithal eti duyan besici şimdi mezbahalardan sıra almaya çalışıyor şu an pazarda mal alım satımı durma noktasına geldi. para kazanmak kar etmek elbet güzel ama bunu fırsatcılığa dönüştürmemek lazım,diye düşünüyorum yanı buzağılı inek mart ayında kırşehir pazarında 9500 liraya satıldığını gördüm gerçekta hakkı 9500 limıdır bir ineğin, üç aylık dana 2500 -3000 liraya kadar satıldı bumudur o dananın değeri şimdi ithal et gelmek üzere hiç birimiz istemiyoruz ama rüzgar eken fırtına biçer,işi fırsatcılığa dökmeden yapmak lazım herkes besici oldu bilende bilmeyende fırıncı mütahit memur sarraf aklınıza kim geliyorsa görünüşte iş kolay kar çok ama gerçekler herzaman acıdır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ertuğrul, post: 249838, member: 5037"] [b]Ynt: Et ithalatı fiyatı düşürür ama, hayvancılığı bitirir[/b] hayvancılığa dışarıdan bakıp ağzı sulananlardan degilim 120 başlık besi ahırım var yıllardır bu işi yapıyorum kurban bayramında et kesimi 11 lira idi para kazandık bereket versin dedik pazara vardık sattığımız fiyata hayvan alamadık bu hafta sonraki hafta derken hala alamadık her gittiğimizde bir önceki haftaya göre aynı mal 300 500 fazlalaşmış neymiş mal yüksekmiş bunu duyan herkes fiyatı yükseltti fiyat yükseldikce et yükseldi besi haneler hayvan dolu kimse kestirmedi et kasapta 40 lira oldu .ithal eti duyan besici şimdi mezbahalardan sıra almaya çalışıyor şu an pazarda mal alım satımı durma noktasına geldi. para kazanmak kar etmek elbet güzel ama bunu fırsatcılığa dönüştürmemek lazım,diye düşünüyorum yanı buzağılı inek mart ayında kırşehir pazarında 9500 liraya satıldığını gördüm gerçekta hakkı 9500 limıdır bir ineğin, üç aylık dana 2500 -3000 liraya kadar satıldı bumudur o dananın değeri şimdi ithal et gelmek üzere hiç birimiz istemiyoruz ama rüzgar eken fırtına biçer,işi fırsatcılığa dökmeden yapmak lazım herkes besici oldu bilende bilmeyende fırıncı mütahit memur sarraf aklınıza kim geliyorsa görünüşte iş kolay kar çok ama gerçekler herzaman acıdır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Et ithalatı fiyatı düşürür ama, hayvancılığı bitirir
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt