PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Et ithalatı fiyatı düşürür ama, hayvancılığı bitirir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hacimmet" data-source="post: 251406" data-attributes="member: 17222"><p><strong>Ynt: Et ithalatı fiyatı düşürür ama, hayvancılığı bitirir</strong></p><p></p><p>Slm arkadaşlar bende katılayım tartışmanıza 3 yıllık bir hayvancılık deneyimim var bu işi profesyonelde yapmaya çalışıyorum ben akpğ yi eleştirmeye çalışmıyorum geçen seçimdede akp ye kullandım oyumu maddi kaygılar düşünmeden millet devlet menfeati için.Bunu bir yana brakalım benim bir süt ve besi üreticisi olarak dışardan gördüğüm ve analiz ettiğim akp hayvancılık politikasında apaçık bir şekilde bomladı bence et fiyatlarının bu kadar yükselmesi geçen yılki süt fiyatlarının 380 tl lere kadar düşmesiydi çünkü inek sahipleri hayvanlarını düşük fiyatlara kestirdiler bende düşünmüştüm ama düşük fiyatlara gittiği için biraz sabrettim yani geçen yıl biz süt üreticilerini sanayicilerin dişlerine braktılar arkadaşım yükselmesin tamam ama bir istikrar olsun yarın ne olacağını kimse bilmiyor 3 aylık ihale yaptılar nisan ayında 725 tl çiğ süt fiyatı ama bize nisan ayında 630 tl den ödeme yapacak firmalar bunun takibini kim yapıyor bukadarmı bölgelere göre değişiyor fiyatlar geçen yıl ulusal süt konseyini kurdularama içini boşalttılar kurul sadece danışman görevi yapıyor bakın diğer ülkelerdeki süt konseylerine komle (yem,süt,vs.) piyasaya hakim oluyorlar içimizde boşaltılacak daha çok şeyler var buzağı maması altında tonlarca süt tozu getiriyorlar yani bizi düşündüklerindenmi yükseldi süt fiyatları piysada hayvan kalmadı binlerce hayvan kesildi yoksa 300-400 tl lerde debeleniyor olurduk</p><p></p><p><strong>Ertuğrul</strong> arkadaşım gocunanlardan değilim ama et 20 tl lere çıksın diyenlerdende değilim bizlerinde kardeşi akrabası sevdikleri alıyor bu ürünleri yükselmesin bunu alanda var ama üreticininde hakkı yenmesin sözün özü<strong> 'Görünen köy klavuz istemez' (yani bu işin sorumlusu akp nin hayvancılık politikası kesinlikle biz üreticiler değiliz bizler gerçekten madur olan tarafız)</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hacimmet, post: 251406, member: 17222"] [b]Ynt: Et ithalatı fiyatı düşürür ama, hayvancılığı bitirir[/b] Slm arkadaşlar bende katılayım tartışmanıza 3 yıllık bir hayvancılık deneyimim var bu işi profesyonelde yapmaya çalışıyorum ben akpğ yi eleştirmeye çalışmıyorum geçen seçimdede akp ye kullandım oyumu maddi kaygılar düşünmeden millet devlet menfeati için.Bunu bir yana brakalım benim bir süt ve besi üreticisi olarak dışardan gördüğüm ve analiz ettiğim akp hayvancılık politikasında apaçık bir şekilde bomladı bence et fiyatlarının bu kadar yükselmesi geçen yılki süt fiyatlarının 380 tl lere kadar düşmesiydi çünkü inek sahipleri hayvanlarını düşük fiyatlara kestirdiler bende düşünmüştüm ama düşük fiyatlara gittiği için biraz sabrettim yani geçen yıl biz süt üreticilerini sanayicilerin dişlerine braktılar arkadaşım yükselmesin tamam ama bir istikrar olsun yarın ne olacağını kimse bilmiyor 3 aylık ihale yaptılar nisan ayında 725 tl çiğ süt fiyatı ama bize nisan ayında 630 tl den ödeme yapacak firmalar bunun takibini kim yapıyor bukadarmı bölgelere göre değişiyor fiyatlar geçen yıl ulusal süt konseyini kurdularama içini boşalttılar kurul sadece danışman görevi yapıyor bakın diğer ülkelerdeki süt konseylerine komle (yem,süt,vs.) piyasaya hakim oluyorlar içimizde boşaltılacak daha çok şeyler var buzağı maması altında tonlarca süt tozu getiriyorlar yani bizi düşündüklerindenmi yükseldi süt fiyatları piysada hayvan kalmadı binlerce hayvan kesildi yoksa 300-400 tl lerde debeleniyor olurduk [b]Ertuğrul[/b] arkadaşım gocunanlardan değilim ama et 20 tl lere çıksın diyenlerdende değilim bizlerinde kardeşi akrabası sevdikleri alıyor bu ürünleri yükselmesin bunu alanda var ama üreticininde hakkı yenmesin sözün özü[b] 'Görünen köy klavuz istemez' (yani bu işin sorumlusu akp nin hayvancılık politikası kesinlikle biz üreticiler değiliz bizler gerçekten madur olan tarafız)[/b] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Et ithalatı fiyatı düşürür ama, hayvancılığı bitirir
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt