PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Diğer
Et Ucuz Yem Pahalı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 598016" data-attributes="member: 25443"><p><strong>Ynt: Et Ucuz Yem Pahalı</strong></p><p></p><p>Evet gerçekten durum tespit yazısı et süt fiyatları baskı altında mazot gübre yem serbest piyasa kazığın kökü bizde günden güne borçlarım çoğalıyor 42 yaşındayım süt inekçiliği ile geçinmeye çalışıyorum 15 ineğim var kendim bakıyorum çiftçilikte yapıyorum yeminide kendim üretmeye çalışıyorum ister inanın ister inanmayın 15 yıl olmuştur günlük izin yok 15 yıldır izinlerim günübirlik akşam olunca hayvanın başına sabah hayvanın başına gündüz tarla işi olursa akşam vakit gelince bırakıyorum tarlayı gelip hayvanlara bakıyorum tekrar tarlaya yani her işimi takip ediyorum kendim başındayım işin gerekirse işçide çalıştırıyorum ve buişleri 30 yıldan fazla oldu yapıyorum tecrübemde var bakın siz işe bu yıl hiç borç ödeyemedim tkk tczb hepsini becerebilirsem ertelicem neden borçlandın derseniz 2006 sonunda 90 hp tmo traktör aldım almaz olsaydım markadan şikayetim yok iyitraktör ama fazla geldi ogün bu gün borçtan kurtulamıyorum altı üstü yerli bitraktör ya bide ithal iyi bişeyler alsaymışık uzun lafın kısası kar bırakmıyolar sonumuzu Allah hayır etsin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 598016, member: 25443"] [b]Ynt: Et Ucuz Yem Pahalı[/b] Evet gerçekten durum tespit yazısı et süt fiyatları baskı altında mazot gübre yem serbest piyasa kazığın kökü bizde günden güne borçlarım çoğalıyor 42 yaşındayım süt inekçiliği ile geçinmeye çalışıyorum 15 ineğim var kendim bakıyorum çiftçilikte yapıyorum yeminide kendim üretmeye çalışıyorum ister inanın ister inanmayın 15 yıl olmuştur günlük izin yok 15 yıldır izinlerim günübirlik akşam olunca hayvanın başına sabah hayvanın başına gündüz tarla işi olursa akşam vakit gelince bırakıyorum tarlayı gelip hayvanlara bakıyorum tekrar tarlaya yani her işimi takip ediyorum kendim başındayım işin gerekirse işçide çalıştırıyorum ve buişleri 30 yıldan fazla oldu yapıyorum tecrübemde var bakın siz işe bu yıl hiç borç ödeyemedim tkk tczb hepsini becerebilirsem ertelicem neden borçlandın derseniz 2006 sonunda 90 hp tmo traktör aldım almaz olsaydım markadan şikayetim yok iyitraktör ama fazla geldi ogün bu gün borçtan kurtulamıyorum altı üstü yerli bitraktör ya bide ithal iyi bişeyler alsaymışık uzun lafın kısası kar bırakmıyolar sonumuzu Allah hayır etsin [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Diğer
Et Ucuz Yem Pahalı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt