PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Et ucuzlamaz besicilik ölür
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kaynari" data-source="post: 1015618" data-attributes="member: 57777"><p>Saygı çerçevisinde kalmak şartıyla herkes istediği yorumu yapabilir. Kimseninde buna kızmaya hakkı yoktur. Burada mesele kişiler değil, ortada bir sorun varsa bu soruna çözüm üretmektir. </p><p>Şahsen merak ediyorum bu forumun amacı nedir? Daha doğrusu bazı arkadaşlar bu forumu bilgi edinmek fikirlerini paylaşılacak bir site olarak mı görüyorlar yoksa siyasi düşünceleri ortaya konulacak bir site olarak mı görüyorlar?</p><p>Eğer hükümete hakaret etmekle, çiftçinin bütün sorunları çözülecekse buyurun hep beraber yapalım, bir an önce sorunlar çözülsün.</p><p>Ama bazıları kendi hatalarını görmeyip bütün suçu siyasete yükleyerek çözebileceğini zannediyor. 30 yıldır bu ülkede her türlü siyasi düşünceye sahip hükümetler geldi ama çiftçinin sorunu hiç bitmedi. Demekki bütün suç siyasetçilerin değil ben bunu söylüyorum</p><p>"Ne iş yapıyorsunuz bilmiyorum ama sanırım çiftçi sorunlarını çok da iyi anlamıyorsunuz" diyorsunuz ya yanlış anlamayın lütfen bu cümlenizi okuyunca sadece güldüm. Geçen sene bir arkadaşın lafı aklıma geldi</p><p>Geçen sene köyden birisi benimle iddaya girmişti ben senden daha fazla verim alacağım diye? Ama hasat zamanı arkadaş nedense hiç ortalıkta gözükmedi</p><p>Mesleğime gelince bilgisayar programcısıyım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kaynari, post: 1015618, member: 57777"] Saygı çerçevisinde kalmak şartıyla herkes istediği yorumu yapabilir. Kimseninde buna kızmaya hakkı yoktur. Burada mesele kişiler değil, ortada bir sorun varsa bu soruna çözüm üretmektir. Şahsen merak ediyorum bu forumun amacı nedir? Daha doğrusu bazı arkadaşlar bu forumu bilgi edinmek fikirlerini paylaşılacak bir site olarak mı görüyorlar yoksa siyasi düşünceleri ortaya konulacak bir site olarak mı görüyorlar? Eğer hükümete hakaret etmekle, çiftçinin bütün sorunları çözülecekse buyurun hep beraber yapalım, bir an önce sorunlar çözülsün. Ama bazıları kendi hatalarını görmeyip bütün suçu siyasete yükleyerek çözebileceğini zannediyor. 30 yıldır bu ülkede her türlü siyasi düşünceye sahip hükümetler geldi ama çiftçinin sorunu hiç bitmedi. Demekki bütün suç siyasetçilerin değil ben bunu söylüyorum "Ne iş yapıyorsunuz bilmiyorum ama sanırım çiftçi sorunlarını çok da iyi anlamıyorsunuz" diyorsunuz ya yanlış anlamayın lütfen bu cümlenizi okuyunca sadece güldüm. Geçen sene bir arkadaşın lafı aklıma geldi Geçen sene köyden birisi benimle iddaya girmişti ben senden daha fazla verim alacağım diye? Ama hasat zamanı arkadaş nedense hiç ortalıkta gözükmedi Mesleğime gelince bilgisayar programcısıyım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Et ucuzlamaz besicilik ölür
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt