PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Et ucuzlamaz besicilik ölür
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ali Dmr" data-source="post: 1015687" data-attributes="member: 57632"><p>Doğrudur. Biz de vakumlamıyoruz. Ben standartlarını söyledim bu işin. Yalnız bunlar herkesin bu peynir yapıp satabileceği anlamına gelmez. Sizin akrabanızın imkanı var yapmış. Yine kendimden örnek veriyorum. Ben tarladayım babam keçilerde annem 150 lt sütü peynir yapacak. Hadi ben 1 hafta peynir yaptım. Diğer hafta ben tarladayken kim yapacak? Peki bunu kim pazarlayacak? Anlatabiliyor muyum? yanlış anlamayın ne demek istediğimi umarım anlıyorsunuzdur. Benim durumumda binlerce kişi olabilir. Sizin dediğiniz alternatif kazanç olarak değerlendirilebilir. Ancak bunu herkes yapamaz. </p><p></p><p>Bu şekilde kazanç sağlamak yerine ürettiği sütten/etten kazanç sağlamaktır esas olan. Eğer ondan kazanamıyorsan ülkenin hayvancılığını büyük firmalara teslim edersin. Büyük firmalar bünyesinde işçi çalıştırarak bu işlerin üstesinden gelebilirken aile işletmeleri bunu markalaşmadığı sürece devam ettiremez. Sonucunda aile işletmeciliği bir bir yok olur.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ali Dmr, post: 1015687, member: 57632"] Doğrudur. Biz de vakumlamıyoruz. Ben standartlarını söyledim bu işin. Yalnız bunlar herkesin bu peynir yapıp satabileceği anlamına gelmez. Sizin akrabanızın imkanı var yapmış. Yine kendimden örnek veriyorum. Ben tarladayım babam keçilerde annem 150 lt sütü peynir yapacak. Hadi ben 1 hafta peynir yaptım. Diğer hafta ben tarladayken kim yapacak? Peki bunu kim pazarlayacak? Anlatabiliyor muyum? yanlış anlamayın ne demek istediğimi umarım anlıyorsunuzdur. Benim durumumda binlerce kişi olabilir. Sizin dediğiniz alternatif kazanç olarak değerlendirilebilir. Ancak bunu herkes yapamaz. Bu şekilde kazanç sağlamak yerine ürettiği sütten/etten kazanç sağlamaktır esas olan. Eğer ondan kazanamıyorsan ülkenin hayvancılığını büyük firmalara teslim edersin. Büyük firmalar bünyesinde işçi çalıştırarak bu işlerin üstesinden gelebilirken aile işletmeleri bunu markalaşmadığı sürece devam ettiremez. Sonucunda aile işletmeciliği bir bir yok olur. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Et ucuzlamaz besicilik ölür
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt