PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Et ucuzlamaz besicilik ölür
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ali Dmr" data-source="post: 1015758" data-attributes="member: 57632"><p>[MENTION=55057]FatihEFE[/MENTION] Konuyu tekrar kişiselleştirmek istemiyorum ama aynı mevzu benim de dikkatimi çekti. 300 dönüm arazisi olan ve 1 yılı aşkın süredir forumda yer alan bir üye (Yaşı yazmadığı için abi veya kardeşim diyemiyorum.) nasıl olur da ekipman ve traktörlerle ilgili bir yorumu olmaz? Hepimizin yaptığı gibi fotoğraf ve video paylaşmaz? Bu çok garip bir durum. Bilakis ben her traktörle iş yaptığımda fotoğraf ve video çekip forumda paylaşayım diye can atarım. Ayrıca bu üye 300 dönüm arazide ne eker biçer, ne gibi uygulamaları vardır hiç bir zaman bizlerle paylaşmadı. Bence herkes bildiğini paylaşarak birbirine destek olmalıdır. Zaten forumun amacı da budur. Ben bu konuda üyenin çok bencil olduğunu düşünüyorum.</p><p></p><p>Diğer konuya gelirsek moderatörlüğümden dem vurmuştu başka konuda. Hatta kendi verip veriştirip bana sen cevap verme, sen alıntı yapma gibi sözlerle kendini haklı çıkarmaya çalışmış; benim yöneticilik sevdam olduğundan bahsetmişti. Ben kişisel olarak yaptıklarımı paylaşmayı, sorumluluk altına girmeyi seven biriyim. Mustafa Bey'de beni uygun görüp moderatör yapmıştır. Eğer yapmasaydı ben moderatör olmadım diye küsüp gitmezdim. Eğer çok istekleri varsa bu üyeye moderatörlüğümü verebilirim. Gerçi bu konuda Mustafa Bey gereken cevabı verdi ama ben yine de belirtmek istedim. </p><p></p><p>Son olarak ben de Fatih Abi gibi bu konulara çok fazla cevap vermemeyi düşünüyorum artık. Benim bu konulara çok sık cevap vermem benim forumda yanlış tanınmama neden olacağını düşünüyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ali Dmr, post: 1015758, member: 57632"] [MENTION=55057]FatihEFE[/MENTION] Konuyu tekrar kişiselleştirmek istemiyorum ama aynı mevzu benim de dikkatimi çekti. 300 dönüm arazisi olan ve 1 yılı aşkın süredir forumda yer alan bir üye (Yaşı yazmadığı için abi veya kardeşim diyemiyorum.) nasıl olur da ekipman ve traktörlerle ilgili bir yorumu olmaz? Hepimizin yaptığı gibi fotoğraf ve video paylaşmaz? Bu çok garip bir durum. Bilakis ben her traktörle iş yaptığımda fotoğraf ve video çekip forumda paylaşayım diye can atarım. Ayrıca bu üye 300 dönüm arazide ne eker biçer, ne gibi uygulamaları vardır hiç bir zaman bizlerle paylaşmadı. Bence herkes bildiğini paylaşarak birbirine destek olmalıdır. Zaten forumun amacı da budur. Ben bu konuda üyenin çok bencil olduğunu düşünüyorum. Diğer konuya gelirsek moderatörlüğümden dem vurmuştu başka konuda. Hatta kendi verip veriştirip bana sen cevap verme, sen alıntı yapma gibi sözlerle kendini haklı çıkarmaya çalışmış; benim yöneticilik sevdam olduğundan bahsetmişti. Ben kişisel olarak yaptıklarımı paylaşmayı, sorumluluk altına girmeyi seven biriyim. Mustafa Bey'de beni uygun görüp moderatör yapmıştır. Eğer yapmasaydı ben moderatör olmadım diye küsüp gitmezdim. Eğer çok istekleri varsa bu üyeye moderatörlüğümü verebilirim. Gerçi bu konuda Mustafa Bey gereken cevabı verdi ama ben yine de belirtmek istedim. Son olarak ben de Fatih Abi gibi bu konulara çok fazla cevap vermemeyi düşünüyorum artık. Benim bu konulara çok sık cevap vermem benim forumda yanlış tanınmama neden olacağını düşünüyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Et ucuzlamaz besicilik ölür
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt