PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Et ucuzlamaz besicilik ölür
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kaynari" data-source="post: 1015767" data-attributes="member: 57777"><p>Gerçekten insanlara bazı şeyleri anlatmak zordur. Bazıları ya yazılanı anlamıyor yada kendi istediği gibi anlıyor</p><p>Sayın FaTIHEFE bey ben size net cevap verdim ama siz hala anlamak istemiyorsunuz</p><p>300 dönüm ekili arazi var demedim. Bu sene 200 dönüm ekili arazim var. Hiçbir ortağım yok, 200 dönüm araziyi tek başıma bizzat ben ektim, hiç kimse yardım etmedi, herkinden hasatına kadar herşeyi tek başıma yapıyorum</p><p>Gelelim sayın Ali Dmr benim yaşım sitede yazıyordu, ama site değişince yaş kısmı profilde gözükmemeye başladı, yoksa kimseden yaşımı gizleyecek halimde yok sadece güvenlik açısında resmi olarak birebir doğum tarihimi paylaşmam</p><p>Gelelim diğer arkadaşlara benim mağdur olduğum, mağdur edebiyatı yaptığımda yok, burada birilerinin ne dediğide umrumda bile değil ben sadece diyorum ki kimse kimseyi sevmek zorunda değil, ama birbirlerine saygı duymak zorunda olduğuna inanıyorum</p><p>Ben bu forumda nasıl isteyen hükümeti eleştirebiliyorsa buda suç olmadığına göre isteyende hükümeti destekleyebilir ama benim derdim hükümeti desteklemek değil, önce iğneyi kendimize batıralım diyorum. Yoksa amacım hükümeti desteklemek övmek olsa onuda açık açık yazarım kimsedende çekinmem</p><p>30 yıldır bu ülkede çiftçi şikayet ediyor, eğer sorununuz hükümeti eleştirmekle çözeceğinize inanıyorsanız buyurun sabahtan akşama eleştirin ama bir tane sorunu çözemezsiniz</p><p>Sayın ParaMilitarın yazdığı son cümlesini iyi okuyun </p><p></p><p>"çifçti bölünmüş bölük pörçük</p><p>ya aklımızı başımaz toplayıp birlikte hareket etçez.</p><p>ya da hep birlikte yok olcaz."</p><p></p><p>Nasıl şehirlerde küçük esnaflar bakkal,manav,kasaplar yok olup büyük marketler ortaya çıktıysa bu durumda millette memnun, devlette memnun yarında çiftçinin başına gelecek olan odur</p><p>Bu a partisi yada b parti iktidara gelmekle sonuç değişmeyecek çünkü dünya öyle bir sisteme gidiyor</p><p>Bu cümlemi iyi okuyun "devlet çiftçinin ürettiği ürünü almak gibi asli bir görevi yoktur" 5 sene sonra bilemedim 10 sene sonra devlet hiçbirşey almayacak. Ben istediğimi üretirim devlette bunu almak zorunda dönemi kalmadı artık, ister bunu kabullenip tedbirini alırsınız isterseniz küçük esnaf gibi yok olursunuz devletinde umurunda bile olmaz</p><p>Artık bu forumda yok üyeliğimi iptal yazınca çok güldüm neden kendini attırmaya çalışır ki kendinde ayrılabilir diye çocukca yazılar paylaşılmasını artık ciddiye almıyorum</p><p>Ben size birşey anlatmaya çalışıyorum ama ısrarla bir kesim bunu anlamamaya çalışıyor. Site yöneticileri benden rahatsızsa benim üyeliğimi iptal edebebilir ama normal bir üyenin benim yazdıklarımdan rahatsız olması hiçbir anlam ifade etmiyor </p><p>Artık herkesten rica ediyorum kimse benden alıntı yapıp soru sormayın yada benimle ilgili yorumlar paylaşmasın, bu yorum benim son yazımdır.</p><p>Maalesef misafir olarak ziyaret ettiğim bütün forumlar gibi Trakkulup üyeleride dahil biz millet olarak daha tartışma kültürüne sahip değiliz</p><p>Pekte olacak gibi değil</p><p>ALLAH hepinizin işini gücünü rast getirsin, ALLAH hepinize bol hasat versin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kaynari, post: 1015767, member: 57777"] Gerçekten insanlara bazı şeyleri anlatmak zordur. Bazıları ya yazılanı anlamıyor yada kendi istediği gibi anlıyor Sayın FaTIHEFE bey ben size net cevap verdim ama siz hala anlamak istemiyorsunuz 300 dönüm ekili arazi var demedim. Bu sene 200 dönüm ekili arazim var. Hiçbir ortağım yok, 200 dönüm araziyi tek başıma bizzat ben ektim, hiç kimse yardım etmedi, herkinden hasatına kadar herşeyi tek başıma yapıyorum Gelelim sayın Ali Dmr benim yaşım sitede yazıyordu, ama site değişince yaş kısmı profilde gözükmemeye başladı, yoksa kimseden yaşımı gizleyecek halimde yok sadece güvenlik açısında resmi olarak birebir doğum tarihimi paylaşmam Gelelim diğer arkadaşlara benim mağdur olduğum, mağdur edebiyatı yaptığımda yok, burada birilerinin ne dediğide umrumda bile değil ben sadece diyorum ki kimse kimseyi sevmek zorunda değil, ama birbirlerine saygı duymak zorunda olduğuna inanıyorum Ben bu forumda nasıl isteyen hükümeti eleştirebiliyorsa buda suç olmadığına göre isteyende hükümeti destekleyebilir ama benim derdim hükümeti desteklemek değil, önce iğneyi kendimize batıralım diyorum. Yoksa amacım hükümeti desteklemek övmek olsa onuda açık açık yazarım kimsedende çekinmem 30 yıldır bu ülkede çiftçi şikayet ediyor, eğer sorununuz hükümeti eleştirmekle çözeceğinize inanıyorsanız buyurun sabahtan akşama eleştirin ama bir tane sorunu çözemezsiniz Sayın ParaMilitarın yazdığı son cümlesini iyi okuyun "çifçti bölünmüş bölük pörçük ya aklımızı başımaz toplayıp birlikte hareket etçez. ya da hep birlikte yok olcaz." Nasıl şehirlerde küçük esnaflar bakkal,manav,kasaplar yok olup büyük marketler ortaya çıktıysa bu durumda millette memnun, devlette memnun yarında çiftçinin başına gelecek olan odur Bu a partisi yada b parti iktidara gelmekle sonuç değişmeyecek çünkü dünya öyle bir sisteme gidiyor Bu cümlemi iyi okuyun "devlet çiftçinin ürettiği ürünü almak gibi asli bir görevi yoktur" 5 sene sonra bilemedim 10 sene sonra devlet hiçbirşey almayacak. Ben istediğimi üretirim devlette bunu almak zorunda dönemi kalmadı artık, ister bunu kabullenip tedbirini alırsınız isterseniz küçük esnaf gibi yok olursunuz devletinde umurunda bile olmaz Artık bu forumda yok üyeliğimi iptal yazınca çok güldüm neden kendini attırmaya çalışır ki kendinde ayrılabilir diye çocukca yazılar paylaşılmasını artık ciddiye almıyorum Ben size birşey anlatmaya çalışıyorum ama ısrarla bir kesim bunu anlamamaya çalışıyor. Site yöneticileri benden rahatsızsa benim üyeliğimi iptal edebebilir ama normal bir üyenin benim yazdıklarımdan rahatsız olması hiçbir anlam ifade etmiyor Artık herkesten rica ediyorum kimse benden alıntı yapıp soru sormayın yada benimle ilgili yorumlar paylaşmasın, bu yorum benim son yazımdır. Maalesef misafir olarak ziyaret ettiğim bütün forumlar gibi Trakkulup üyeleride dahil biz millet olarak daha tartışma kültürüne sahip değiliz Pekte olacak gibi değil ALLAH hepinizin işini gücünü rast getirsin, ALLAH hepinize bol hasat versin [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Et ucuzlamaz besicilik ölür
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt