PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Et ucuzlamaz besicilik ölür
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FatihEFE" data-source="post: 1015779" data-attributes="member: 55057"><p>neyse uzatmayacağım Allah sizinde işinizi gücünüzü rast getirsin gerçekten de bazı insanlara bazı şeyler anlatılamaz.</p><p>mesela bir insanın haklı olduğu yerlerde haklılığını söylemez bazı insanlar ama ben söyleyeceğim</p><p>haklısınız devletin ne üretirsen üret iyi fiyattan alacağım gibi bir amacı yoktur peki aranızdan bazılarını destekleyeceğim bazılarını kapsam dışında kalacak gibi bir politikası olması doğru mu</p><p>mevcut sistemde tarım tüm dünyada olduğu gibi büyük çiftçilere doğru evriliyor küçük çiftçiyi bitirecekler bunu biliyoruz zaten şahsen ben kabul de ediyorum ama müdahaleyi kabul etmiyorum.</p><p>Aramızdan ayrılma kararınıza üzüldüm lakin yazdığım şeylerde saygısızlık ettiğim bir yer olduğunu düşünmüyorum</p><p>hayırlı günler sağlıcakla kalın</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FatihEFE, post: 1015779, member: 55057"] neyse uzatmayacağım Allah sizinde işinizi gücünüzü rast getirsin gerçekten de bazı insanlara bazı şeyler anlatılamaz. mesela bir insanın haklı olduğu yerlerde haklılığını söylemez bazı insanlar ama ben söyleyeceğim haklısınız devletin ne üretirsen üret iyi fiyattan alacağım gibi bir amacı yoktur peki aranızdan bazılarını destekleyeceğim bazılarını kapsam dışında kalacak gibi bir politikası olması doğru mu mevcut sistemde tarım tüm dünyada olduğu gibi büyük çiftçilere doğru evriliyor küçük çiftçiyi bitirecekler bunu biliyoruz zaten şahsen ben kabul de ediyorum ama müdahaleyi kabul etmiyorum. Aramızdan ayrılma kararınıza üzüldüm lakin yazdığım şeylerde saygısızlık ettiğim bir yer olduğunu düşünmüyorum hayırlı günler sağlıcakla kalın [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Et ucuzlamaz besicilik ölür
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt