PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
ET YİNE PATLADI GİDİYOR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="çiftcigardo" data-source="post: 1216427" data-attributes="member: 76975"><p>Ben sosyoloji bitirdim baskan ama arastirmalar halkin uyumadigini ancak cok buyuk ikilemlerde kaldigini ve bunu sectigini soyluyor baskanlik secimi geliyor mesela bir arastir bakalim ne diyor is yerine bir sor tabiki sadece tek görusun oldugu yerde yapma arastirmani herkes farkli acidan bakar bana kalirsa traktoru de birak her gun füze ve silah üretmek isterim eğitime el atarim universite mezunu kasiyerlik bile bulamiyor bu halk bu kadar luksu ne yapacak bir sorgula sence 200 donum kuru tarim yapan adama klima cok mu lazim onun yerine uretime yatirim yapsa o sermaye ekonomiye kazandirilsa ihracata yönelsek dış pazar bulsak mesela boyle düsunmek lazim ama biz daha cocugumuzu köye goturemiyoruz cunku sehirde rahatlik ve luks var almanlar disilin japonlar calismayla zengin oldu bizde ikiside yok</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="çiftcigardo, post: 1216427, member: 76975"] Ben sosyoloji bitirdim baskan ama arastirmalar halkin uyumadigini ancak cok buyuk ikilemlerde kaldigini ve bunu sectigini soyluyor baskanlik secimi geliyor mesela bir arastir bakalim ne diyor is yerine bir sor tabiki sadece tek görusun oldugu yerde yapma arastirmani herkes farkli acidan bakar bana kalirsa traktoru de birak her gun füze ve silah üretmek isterim eğitime el atarim universite mezunu kasiyerlik bile bulamiyor bu halk bu kadar luksu ne yapacak bir sorgula sence 200 donum kuru tarim yapan adama klima cok mu lazim onun yerine uretime yatirim yapsa o sermaye ekonomiye kazandirilsa ihracata yönelsek dış pazar bulsak mesela boyle düsunmek lazim ama biz daha cocugumuzu köye goturemiyoruz cunku sehirde rahatlik ve luks var almanlar disilin japonlar calismayla zengin oldu bizde ikiside yok [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
ET YİNE PATLADI GİDİYOR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt