PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
ET YİNE PATLADI GİDİYOR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Baykaradag" data-source="post: 1219409" data-attributes="member: 75558"><p>Dün öğlen cuma sonu kendime 1 saat vakit ayirdim bi tanidiğimin çarşi merkezde lokantasinda karnimi doyurdum çayimi içerken yan tarafta bi şahis çayini yudumluyor neyse çayini içti hesabi ödeyip dişarda kaldirimda beklemeye başladi hemen belediyenin bi araci geldi kapisini açti girdi,lokanta sahibine abi bu kim dedim fen işleri müdürü dedi tebessüm ettim o sirada bak bak karşiya bak dedi ordada il özel idaresi kalem müdürü makama biniyordu ve halime resmen acıdım bu kadar israf olmaz birilerini eleştirmek için söylemiyorum o sirada ağzimdan şu cümle çikti abi ne haldeyiz ingiliz başbakan metroya biniyor bizim kaldirim müdürleri makama...</p><p>Ben çifçiyim</p><p> ben ön muhasebemi kendim tutarim satın alma müdürü benim satiş müdürü benim işçi benim emekçi benim lakin şimdiye kadar böyle rahat olmadim ben üniversite mezunuyum hiçbirşeyi şimdiye kadar devletten bekleyen birisi olmadim öyle olsam tarımla uğraşmazdim kpss ye girer memur maaşıyla çalişirdim demek istediğim azicik emeğimize saygı gösterilmesi ben başka bişey istemiyorum. </p><p>Türkiyenin tarım adına en kurak yerinde hayat mücadelesi veriyoruz halimize şükür Allah yardımcımız olsun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Baykaradag, post: 1219409, member: 75558"] Dün öğlen cuma sonu kendime 1 saat vakit ayirdim bi tanidiğimin çarşi merkezde lokantasinda karnimi doyurdum çayimi içerken yan tarafta bi şahis çayini yudumluyor neyse çayini içti hesabi ödeyip dişarda kaldirimda beklemeye başladi hemen belediyenin bi araci geldi kapisini açti girdi,lokanta sahibine abi bu kim dedim fen işleri müdürü dedi tebessüm ettim o sirada bak bak karşiya bak dedi ordada il özel idaresi kalem müdürü makama biniyordu ve halime resmen acıdım bu kadar israf olmaz birilerini eleştirmek için söylemiyorum o sirada ağzimdan şu cümle çikti abi ne haldeyiz ingiliz başbakan metroya biniyor bizim kaldirim müdürleri makama... Ben çifçiyim ben ön muhasebemi kendim tutarim satın alma müdürü benim satiş müdürü benim işçi benim emekçi benim lakin şimdiye kadar böyle rahat olmadim ben üniversite mezunuyum hiçbirşeyi şimdiye kadar devletten bekleyen birisi olmadim öyle olsam tarımla uğraşmazdim kpss ye girer memur maaşıyla çalişirdim demek istediğim azicik emeğimize saygı gösterilmesi ben başka bişey istemiyorum. Türkiyenin tarım adına en kurak yerinde hayat mücadelesi veriyoruz halimize şükür Allah yardımcımız olsun. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
ET YİNE PATLADI GİDİYOR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt