PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
ET YİNE PATLADI GİDİYOR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kandemir_06" data-source="post: 1219577" data-attributes="member: 77697"><p>Abi yemin ediyorum tek kelimeyle on numara konuştun 80 milyon turkiyenin duygularına tercüman oldun. Ot müdürü bok müdürü herkes ağa herkes müdür herkes makam sahibi. Bide gavura bak basbakan bisikletle geziyor. Mehmed Akif diyor ya "İşleri var dinimiz gibi dinleri var işimiz gibi." O adamlar öyle işlerini bizim dinimiz gibi yapıyorlar da haberleri yok bak sahabe efendilerimize. Birgün iran elçisi başkent medine ye geliyor devlet başkanı halife Hz Ömer i görmeye geliyor. Medineyi baştan başa geziyor saray arıyor bulamıyor en son soruyor ömerin sarayı nerde diye. İnsanlar ağacın altında dinlenen hz ömeri gosteriyor işte o diye. Ve hz ömer vefat ettiğinde elbisesinde 14 yama vardı. Bizim dinimiz böyle iken bugün bizde en sidikli müdürler bile havasından geçilmiyor. Hatta müdürü geç oğulları bile ayrı artist. Ben gözümle melih gökçek in oğlunu bir makam otomobili birde korumaların bindiği mercedes minibüs le konvoy gibi gittiklerine ben şahit oldum belediye baskanının oğlu diye havasından gecilmiyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kandemir_06, post: 1219577, member: 77697"] Abi yemin ediyorum tek kelimeyle on numara konuştun 80 milyon turkiyenin duygularına tercüman oldun. Ot müdürü bok müdürü herkes ağa herkes müdür herkes makam sahibi. Bide gavura bak basbakan bisikletle geziyor. Mehmed Akif diyor ya "İşleri var dinimiz gibi dinleri var işimiz gibi." O adamlar öyle işlerini bizim dinimiz gibi yapıyorlar da haberleri yok bak sahabe efendilerimize. Birgün iran elçisi başkent medine ye geliyor devlet başkanı halife Hz Ömer i görmeye geliyor. Medineyi baştan başa geziyor saray arıyor bulamıyor en son soruyor ömerin sarayı nerde diye. İnsanlar ağacın altında dinlenen hz ömeri gosteriyor işte o diye. Ve hz ömer vefat ettiğinde elbisesinde 14 yama vardı. Bizim dinimiz böyle iken bugün bizde en sidikli müdürler bile havasından geçilmiyor. Hatta müdürü geç oğulları bile ayrı artist. Ben gözümle melih gökçek in oğlunu bir makam otomobili birde korumaların bindiği mercedes minibüs le konvoy gibi gittiklerine ben şahit oldum belediye baskanının oğlu diye havasından gecilmiyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
ET YİNE PATLADI GİDİYOR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt