PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
etçi sıgir yetiştirme
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="poyraz51" data-source="post: 975220" data-attributes="member: 59743"><p><strong>Ynt: etçi sıgir yetiştirme</strong></p><p></p><p>dediğiniz olaya katılıyorum angusların eti değerlive ayrıca angus etiolarak satılıyorlakin bizim burda hepsi aynı paray gidiyor şu an benim üzerinde durduğum konuen kısa zamada en fazla karkas verecek danayı üretmek ve süt üretiminide aşşağıya çekmemek malum biz meradan yararlanamıyoruz arıca simenthale karı tüccarlarında ayrı bir ilgisi var şahsen bende besilik dan alacakolsam simenhal yada melezini almayıtercih ederim ayrıca suni tohumlama olayı büyük nimet yukarda bahsetmişiniz angus şarole limusin spermalar kullanmışınız ne güzel her çeşitten ortaya karışık yapmışınız bende angus fleckvieh yavrusu aldım holsteinlerimden nasipolursa birtane montofonum varo ilk dogumunda montofon dogurdu ikincisinde kısmetolursa simenthal doguracak..ayrıca bu siteden çok güzel bilgiler edindim en basitinden 100liraya kullandıgım bogotohumufirmada 20liraymış ve avusturya almanya listesinde şu an 76.sıraya gerilemiş durumda ..yani bizimçokiyidediğimiz boğları simentalci barış hocama sordum ortanın biraz altında bazı arkadaslarımızın kullndıkları çok vasat boğalarmış .. sevgiliçitçi kardeşim onca paraveriyoz kalitelisini alalım ne alırsak nasipolursa 90liraya vandin alacaz eger dolarazdaha yukselmezse ..artı kasabamda bir abimizvar tohumlamacı o devamlı bizim kasabada 20lirada el emeğiverrim 110 yada 120 lira ya yani 10 20 lira fazlasına çok çok iyi bir boğanın tohumlarını kulllanacaz ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="poyraz51, post: 975220, member: 59743"] [b]Ynt: etçi sıgir yetiştirme[/b] dediğiniz olaya katılıyorum angusların eti değerlive ayrıca angus etiolarak satılıyorlakin bizim burda hepsi aynı paray gidiyor şu an benim üzerinde durduğum konuen kısa zamada en fazla karkas verecek danayı üretmek ve süt üretiminide aşşağıya çekmemek malum biz meradan yararlanamıyoruz arıca simenthale karı tüccarlarında ayrı bir ilgisi var şahsen bende besilik dan alacakolsam simenhal yada melezini almayıtercih ederim ayrıca suni tohumlama olayı büyük nimet yukarda bahsetmişiniz angus şarole limusin spermalar kullanmışınız ne güzel her çeşitten ortaya karışık yapmışınız bende angus fleckvieh yavrusu aldım holsteinlerimden nasipolursa birtane montofonum varo ilk dogumunda montofon dogurdu ikincisinde kısmetolursa simenthal doguracak..ayrıca bu siteden çok güzel bilgiler edindim en basitinden 100liraya kullandıgım bogotohumufirmada 20liraymış ve avusturya almanya listesinde şu an 76.sıraya gerilemiş durumda ..yani bizimçokiyidediğimiz boğları simentalci barış hocama sordum ortanın biraz altında bazı arkadaslarımızın kullndıkları çok vasat boğalarmış .. sevgiliçitçi kardeşim onca paraveriyoz kalitelisini alalım ne alırsak nasipolursa 90liraya vandin alacaz eger dolarazdaha yukselmezse ..artı kasabamda bir abimizvar tohumlamacı o devamlı bizim kasabada 20lirada el emeğiverrim 110 yada 120 lira ya yani 10 20 lira fazlasına çok çok iyi bir boğanın tohumlarını kulllanacaz ... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
etçi sıgir yetiştirme
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt