PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
etçi sıgir yetiştirme
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="poyraz51" data-source="post: 982960" data-attributes="member: 59743"><p><strong>Ynt: etçi sıgir yetiştirme</strong></p><p></p><p></p><p>behçet abim haklısınızlakin ben onca paranın dövizin yurt dışına gitmesine karsıyım onun yerine en mantıklısı sperma alımı ben simentalleri çokseverim şuan bir tane simentaldüve alsam gebe 8 10binlira şu an için bana göre büyük rakam bunun yerine fleckviek vanadinin 25adetspermasını 1750liraya aldım ayrıcaveterinerimede 40 50 lirael emeği ücreti verecem yani 110 120liraya kendi ineklerim çok kaliteli simenthal birboğanın yavrularını doğurucak daha evvel 1tane angus danam 2tanede simenthal danam melez olarak holsteinlerimden dünyaya geldi hattasimenthal melezi düvem 2dir kızgınlık gösteriyor lakin 14aylıkolmasını bekliyorum ..üstelik şu anda tohumlatılmaya uygun şekilde gelişti yani birineğin3/4 ü ebatlara ulaşmış durumda üstelik babasıdaçok klaiteli birboğa değildi...wappo nun kızı...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="poyraz51, post: 982960, member: 59743"] [b]Ynt: etçi sıgir yetiştirme[/b] behçet abim haklısınızlakin ben onca paranın dövizin yurt dışına gitmesine karsıyım onun yerine en mantıklısı sperma alımı ben simentalleri çokseverim şuan bir tane simentaldüve alsam gebe 8 10binlira şu an için bana göre büyük rakam bunun yerine fleckviek vanadinin 25adetspermasını 1750liraya aldım ayrıcaveterinerimede 40 50 lirael emeği ücreti verecem yani 110 120liraya kendi ineklerim çok kaliteli simenthal birboğanın yavrularını doğurucak daha evvel 1tane angus danam 2tanede simenthal danam melez olarak holsteinlerimden dünyaya geldi hattasimenthal melezi düvem 2dir kızgınlık gösteriyor lakin 14aylıkolmasını bekliyorum ..üstelik şu anda tohumlatılmaya uygun şekilde gelişti yani birineğin3/4 ü ebatlara ulaşmış durumda üstelik babasıdaçok klaiteli birboğa değildi...wappo nun kızı... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
etçi sıgir yetiştirme
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt