PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Yulaf
ETI YULAF TOHUM AYARI YARDIM...!!!(KOPARANLI)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mustaa42" data-source="post: 1208722" data-attributes="member: 3960"><p>Dekara 17 - 18 kg atılıyor um ben . mibzer ayar i kaba tabirle şöyle söyleyebilirim.ozdokenin 18 li mibzeriyle 33 diste ektim aynı mibzer arpayı 36 diste eker (dekara 30 kg tohum atar). Bir kaç değişik marka mibzer kullanma imkanım oldu.gectigimiz yıllardan bugüne değin hemen hemen hepsinde az önceki söylediği m arpa aylarından 3 veya 4 diş aşağı aldığımda dekara yulafı 17-18 kg düşür dum. Bu söylediklerim tecrübe ye tabidir çünkü her sene 300 dekar Yulaf ekliyorum [emoji4]☺</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mustaa42, post: 1208722, member: 3960"] Dekara 17 - 18 kg atılıyor um ben . mibzer ayar i kaba tabirle şöyle söyleyebilirim.ozdokenin 18 li mibzeriyle 33 diste ektim aynı mibzer arpayı 36 diste eker (dekara 30 kg tohum atar). Bir kaç değişik marka mibzer kullanma imkanım oldu.gectigimiz yıllardan bugüne değin hemen hemen hepsinde az önceki söylediği m arpa aylarından 3 veya 4 diş aşağı aldığımda dekara yulafı 17-18 kg düşür dum. Bu söylediklerim tecrübe ye tabidir çünkü her sene 300 dekar Yulaf ekliyorum [emoji4]☺ [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Yulaf
ETI YULAF TOHUM AYARI YARDIM...!!!(KOPARANLI)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt