PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
Euralis Balistic Ayçiçeği Tohumu Hakkında Bilgisi / Tecrübesi Olan Var Mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mehmet Tolga AKALIN" data-source="post: 948872" data-attributes="member: 45255"><p><strong>Ynt: Euralis Balistic Ayçiçeği Tohumu Hakkında Bilgisi / Tecrübesi Olan Var Mı?</strong></p><p></p><p>Euralisin bella ve teramis çeşitlerini diğer piyasa çeşitleri ile birlikte ve aynı tarla düzeni içerisinde geçen yıl ektim. Balistic te ilk ekilişte ekilmiş idi ancak tel kurdu ve bozkurt zararı nedeni ile bozmak zorunda kaldık. Bu yılda 3 adeti CL ve 4 adedi normal olmak üzere 7 adet euralis çeşidini 180 dönüme firma isteği üzerine deneme amaçlı ekeceğiz . </p><p>Geçtiğimiz yıl diğer bazı çeşitlere göre ayırt edici özellikleri olarak şunları ifade edebilirim. Mantari hastalıklardan hiç etkilenmedi ... Gövde hasada kadar kendisini yeşil tuttu ve diğer çeşitlerden yaklaşık 10-15 gün sonra hasada geldi . (Tüm çeşitler 4 haziran ekildi). Verimde de 32 kg fark etti ... Firmanın Avrupa ' da güçlü olduğunu Türkiye ' ye yeni girdiğini biliyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mehmet Tolga AKALIN, post: 948872, member: 45255"] [b]Ynt: Euralis Balistic Ayçiçeği Tohumu Hakkında Bilgisi / Tecrübesi Olan Var Mı?[/b] Euralisin bella ve teramis çeşitlerini diğer piyasa çeşitleri ile birlikte ve aynı tarla düzeni içerisinde geçen yıl ektim. Balistic te ilk ekilişte ekilmiş idi ancak tel kurdu ve bozkurt zararı nedeni ile bozmak zorunda kaldık. Bu yılda 3 adeti CL ve 4 adedi normal olmak üzere 7 adet euralis çeşidini 180 dönüme firma isteği üzerine deneme amaçlı ekeceğiz . Geçtiğimiz yıl diğer bazı çeşitlere göre ayırt edici özellikleri olarak şunları ifade edebilirim. Mantari hastalıklardan hiç etkilenmedi ... Gövde hasada kadar kendisini yeşil tuttu ve diğer çeşitlerden yaklaşık 10-15 gün sonra hasada geldi . (Tüm çeşitler 4 haziran ekildi). Verimde de 32 kg fark etti ... Firmanın Avrupa ' da güçlü olduğunu Türkiye ' ye yeni girdiğini biliyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
Euralis Balistic Ayçiçeği Tohumu Hakkında Bilgisi / Tecrübesi Olan Var Mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt