PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
EURO DİZEL
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="LORUOĞLU" data-source="post: 323187" data-attributes="member: 16973"><p>Arkadaslar gecen haftadan berı sıteye gırıs yapmamıstım son konulara bır baktım euro dizel hakkında hiç konu acılmamıs bızım burda 20 subattan berıdır kırsal motorın satısı durduruldu mılet isyanları oynuyor 2000 model altı traktor cok yanı turbosuz ve kırsalla calısan marka ve modeller ...yenı sısteme uygun euro dizelle calısan motor sayısı bır elın parmagıyla sayılacak kadar azdı ve ustelık onlarda kırsal ucuz dıye kırsal motorın kullanıyorlardı ama sımdı euroya gecınce herkes yakıt artısından sıkayettcı ne olacak sımdı dun bır ustayla konustum bana mazot pompasının basıncının dusurulerek yenıden yakıtın eskısı gıbı olacagını soyledı kırsal motorınde pompa basıncı 5 bar ıken euro dizelde 7 bara cıkıyormus pompanın tanzık ayarı kısılarak tekrar 5 bara ayarlanması gerekıyormus boylece sorun ortadan kalkarmıs ayarlanmazsa sayet motor cok yakar ancak cokta cekermiş ama genel ortalamada maddı zarar fazlaymıs bıde kendımden ornek vereyım bu yıl henuz daha euro almadım motor kıs dolayısıyla garajda yatıyor ancak yazdan bır kac kez alıp denemıstım normalde 1 lıtre yaktıgı işte 1,300---1,400 gr cıktı yakıtım yanı yarıyarıya arttı bugun ıtıbarıyle ortalama yarım lıtre mazot 1,5 tl kırsalla euro arasındada zaten 30 kurusa yakın fıyat farkı vardı sanırım kısacası mazotun lıtresıne 2 tl yakın zam geldı dıyorum kendı kanımca acaba sızler ne dusunuyorsunuz bence mazotun litresi nerdeyse 5 tl oldu mıllette simdiye kadarkı en buyuk kazıgı yemiş oldu....!!!!!!!!!!!!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="LORUOĞLU, post: 323187, member: 16973"] Arkadaslar gecen haftadan berı sıteye gırıs yapmamıstım son konulara bır baktım euro dizel hakkında hiç konu acılmamıs bızım burda 20 subattan berıdır kırsal motorın satısı durduruldu mılet isyanları oynuyor 2000 model altı traktor cok yanı turbosuz ve kırsalla calısan marka ve modeller ...yenı sısteme uygun euro dizelle calısan motor sayısı bır elın parmagıyla sayılacak kadar azdı ve ustelık onlarda kırsal ucuz dıye kırsal motorın kullanıyorlardı ama sımdı euroya gecınce herkes yakıt artısından sıkayettcı ne olacak sımdı dun bır ustayla konustum bana mazot pompasının basıncının dusurulerek yenıden yakıtın eskısı gıbı olacagını soyledı kırsal motorınde pompa basıncı 5 bar ıken euro dizelde 7 bara cıkıyormus pompanın tanzık ayarı kısılarak tekrar 5 bara ayarlanması gerekıyormus boylece sorun ortadan kalkarmıs ayarlanmazsa sayet motor cok yakar ancak cokta cekermiş ama genel ortalamada maddı zarar fazlaymıs bıde kendımden ornek vereyım bu yıl henuz daha euro almadım motor kıs dolayısıyla garajda yatıyor ancak yazdan bır kac kez alıp denemıstım normalde 1 lıtre yaktıgı işte 1,300---1,400 gr cıktı yakıtım yanı yarıyarıya arttı bugun ıtıbarıyle ortalama yarım lıtre mazot 1,5 tl kırsalla euro arasındada zaten 30 kurusa yakın fıyat farkı vardı sanırım kısacası mazotun lıtresıne 2 tl yakın zam geldı dıyorum kendı kanımca acaba sızler ne dusunuyorsunuz bence mazotun litresi nerdeyse 5 tl oldu mıllette simdiye kadarkı en buyuk kazıgı yemiş oldu....!!!!!!!!!!!! [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
EURO DİZEL
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt