PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
EURO DİZEL
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="LORUOĞLU" data-source="post: 323267" data-attributes="member: 16973"><p><strong>Ynt: EURO DİZEL</strong></p><p></p><p>Dayımın sehır içi otobusu var otobuste 10 numara yag kullanıyorlar yılda yaklasık 15 bınlıra cıvarında kar edıyorlar ama ıkı yılda bır motor rektefe edıyorlar dayıma sorarsan soyle dıyor ben motoru 5 bıne rektefe yaptırıyorum (ıveco m 50 ) mazot yaksam 15 bınlıra daha fazla verecegım petrole kım kıme bes kurus verır ıkı yılda toplamda 25 bıne yakın para kalıyor altı ustu demır yıgını en fazla bır vıtes dusuk ceker hepsı o dıyor ama gelelım kazın ayagı oyle degıl yag yakmak yasak kacak kullanıyorlar ayrıca ben traktorle sureklı agır yuk cekıyorum tomruk ısı yapıyorum ve tarla zamanıda gelınce aksama kadar bır çizi fazla surmek için elımden gelenı yapıyorum yanı bır vıtes asagı gıtmek bana gore degıl hakkı neyse onu yapsın ısterım motorumun haaaa euro dızeli koydum motora evet motorun cekısı artıyor ama oyle şahken şahbaz olmuyor yani.....aynı litre kırsalla 40 dekar surdugum tarlayı euroyla 28-29 dekarını falan surdum......yag koyuncada aynısı olur hatta daha kotu olur yagın basıncı mazotton dusuk oldugu ıcın motor o kadar cekmez yıne aynı hesaba gelır bence ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="LORUOĞLU, post: 323267, member: 16973"] [b]Ynt: EURO DİZEL[/b] Dayımın sehır içi otobusu var otobuste 10 numara yag kullanıyorlar yılda yaklasık 15 bınlıra cıvarında kar edıyorlar ama ıkı yılda bır motor rektefe edıyorlar dayıma sorarsan soyle dıyor ben motoru 5 bıne rektefe yaptırıyorum (ıveco m 50 ) mazot yaksam 15 bınlıra daha fazla verecegım petrole kım kıme bes kurus verır ıkı yılda toplamda 25 bıne yakın para kalıyor altı ustu demır yıgını en fazla bır vıtes dusuk ceker hepsı o dıyor ama gelelım kazın ayagı oyle degıl yag yakmak yasak kacak kullanıyorlar ayrıca ben traktorle sureklı agır yuk cekıyorum tomruk ısı yapıyorum ve tarla zamanıda gelınce aksama kadar bır çizi fazla surmek için elımden gelenı yapıyorum yanı bır vıtes asagı gıtmek bana gore degıl hakkı neyse onu yapsın ısterım motorumun haaaa euro dızeli koydum motora evet motorun cekısı artıyor ama oyle şahken şahbaz olmuyor yani.....aynı litre kırsalla 40 dekar surdugum tarlayı euroyla 28-29 dekarını falan surdum......yag koyuncada aynısı olur hatta daha kotu olur yagın basıncı mazotton dusuk oldugu ıcın motor o kadar cekmez yıne aynı hesaba gelır bence ... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
EURO DİZEL
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt