PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Fotoğraflar (Alıntılar)
europart 824
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci32" data-source="post: 1230405" data-attributes="member: 78170"><p>İki tane fotonu olan biri olarak söylüyorum bu traktör den Türkiye de az yedek parçada sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum 504 ve 604 idealdir parça sı bulunuyor</p><p>Ben 504 ve 604 kullanıyorum ikiside sınıfındaki diğer traktörler den aşağı kalmaz ama kalite sorunları var fotonun bu gerçek yakıt konusuna gelince sınıfındaki en az yakıt tüketen traktorlerdir ama eğer sen ilandakini alacaksan sol kapısı kırık ve turkiyede yok çünkü benim 604 kabinli ve iki kapısı kırık fabrikayı aradım 3 ay boyunca hep bir ay sonra cam gelecek dedi en son birdaha aradım gene bir ay sonra gelecek dedi sonra 3 aydır aynı laf dedim ondan sonra traktörün seri numarasını istedi cart curt elimizde yok benden 2 bin istediler 3 ay sonra Çin'den gelecekmiş barasinida peşin istiyor lar kosko falan beni ilgilendirmez anlamında cevap verdi bende hala öyle geziyorum </p><p>Not o traktöre 30 bin den de fazla verme niyetlenirsen havada kaparlar ama iyi ölç biç düşün taşın parça servis sor ondan sonra karar ver 95 model aşağısı 80 66 lar 50 bin kadar yazıyor 37 ona verene kadar git 80 66 al 50 bine</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci32, post: 1230405, member: 78170"] İki tane fotonu olan biri olarak söylüyorum bu traktör den Türkiye de az yedek parçada sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum 504 ve 604 idealdir parça sı bulunuyor Ben 504 ve 604 kullanıyorum ikiside sınıfındaki diğer traktörler den aşağı kalmaz ama kalite sorunları var fotonun bu gerçek yakıt konusuna gelince sınıfındaki en az yakıt tüketen traktorlerdir ama eğer sen ilandakini alacaksan sol kapısı kırık ve turkiyede yok çünkü benim 604 kabinli ve iki kapısı kırık fabrikayı aradım 3 ay boyunca hep bir ay sonra cam gelecek dedi en son birdaha aradım gene bir ay sonra gelecek dedi sonra 3 aydır aynı laf dedim ondan sonra traktörün seri numarasını istedi cart curt elimizde yok benden 2 bin istediler 3 ay sonra Çin'den gelecekmiş barasinida peşin istiyor lar kosko falan beni ilgilendirmez anlamında cevap verdi bende hala öyle geziyorum Not o traktöre 30 bin den de fazla verme niyetlenirsen havada kaparlar ama iyi ölç biç düşün taşın parça servis sor ondan sonra karar ver 95 model aşağısı 80 66 lar 50 bin kadar yazıyor 37 ona verene kadar git 80 66 al 50 bine [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Fotoğraflar (Alıntılar)
europart 824
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt