PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Fotoğraflar (Alıntılar)
europart 824
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci32" data-source="post: 1231878" data-attributes="member: 78170"><p>604 güzel bir traktör dür ama kronik sorunu debriyaj balatası nın volan muhafazasından çatlar ortadan ikiye bölünür ben 3 kere böldüm şasi yaptırdım kurtardım parça bulursun ama ben sana gene söylüyorum tek traktör olacaksa almayın benim iki tane fotonum birde valtra a85 im var </p><p>Ben fotonları pancarda ara işine uyduğu için kullanıyorum çapa ilaç gübre yakıt çok az ot falan da biliyoruz tırmık tarzı şeylerde süper ben bunlar sayesinde usta oldum yapa yapa hidroliği bile yaparım söker bir motora karışmam oda sağlam zaten bugüne kadar motora yağ ve filtreden başka birşey almadım </p><p>Yaptığım işler 1000 dönüm kıraç tarım 400 dekarda pancar la uğraşırız valtra ile sadece pulluk işi kaz ayağı olursa olur geri kalan herşey fotonlara ait karar senin ben burda neyse onu yazdım </p><p>Ama almanı tavsiye etmem dediğim gibi git 88 model 4x4 65 46 nı 35 al keyfine bak MF 266 3060 bunlarda 40 45 bin civarında</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci32, post: 1231878, member: 78170"] 604 güzel bir traktör dür ama kronik sorunu debriyaj balatası nın volan muhafazasından çatlar ortadan ikiye bölünür ben 3 kere böldüm şasi yaptırdım kurtardım parça bulursun ama ben sana gene söylüyorum tek traktör olacaksa almayın benim iki tane fotonum birde valtra a85 im var Ben fotonları pancarda ara işine uyduğu için kullanıyorum çapa ilaç gübre yakıt çok az ot falan da biliyoruz tırmık tarzı şeylerde süper ben bunlar sayesinde usta oldum yapa yapa hidroliği bile yaparım söker bir motora karışmam oda sağlam zaten bugüne kadar motora yağ ve filtreden başka birşey almadım Yaptığım işler 1000 dönüm kıraç tarım 400 dekarda pancar la uğraşırız valtra ile sadece pulluk işi kaz ayağı olursa olur geri kalan herşey fotonlara ait karar senin ben burda neyse onu yazdım Ama almanı tavsiye etmem dediğim gibi git 88 model 4x4 65 46 nı 35 al keyfine bak MF 266 3060 bunlarda 40 45 bin civarında [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Fotoğraflar (Alıntılar)
europart 824
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt