PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fiat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
evet hn ci fiat cılar buraya
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şerefli1" data-source="post: 575296" data-attributes="member: 28829"><p><strong>Ynt: evet hn ci fiat cılar buraya</strong></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>aynen 640 dan konuştuk işte aklımdan orada kaldı ...erkunttan ağzım yanmadı aslında ama ara işleri olunca şimdi 30 bin tll yi oraya bağlamanın bir anlamı yok en ufağı 25 30 dan başlıyo zaten ama 640 ı babam da eskiden kullanmış o yüzden 640 alırsan iyi olur diyo... ok-*-s</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>musa abi sende beğendikten sonra alırım artık ...</p><p>teşekürler abim...</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>yorumu uyy-*s uyy-*s uyy-*s uyy-*s uyy-*s okuduysan başka marka tavsiyesi istemiyorum hele 135 liği hiç istemiyorum...onun hızınada az yakmasınada başlarım hangi hızımız adam bizi 640 ına toza boğardı hangi hızımış 4 tekerlekli saman remorkunu rampada 1 ton samanla nasıl indirecek sonra ikinci remorka nasıl yetişecek..ben saman işi yapacağım için bana seri ve güçlü rampa filan dinlemeden gidip gelen traktör lazım bırakalım 135 liği kendi işine baksın ikide bir vites karıştıracak ön aksı kesecek işler çuvallıyacak ayriyeten saman yaparken buğdayıda taşımam lazım 5 ton luk remorku rampada çıkaracağınıda aklım kesmiyor yada inerken bir boklu dereyi doldurur ;D ;D zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s 3 tonla yokuşu zor iniyor </p><p></p><p>lütfen yapacağım işi bilmeyenler yorum yazmasın ben sadece iki traktör arasında kararsız kaldım yoksa gider hiç kümseye sormadan kubota alırdım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şerefli1, post: 575296, member: 28829"] [b]Ynt: evet hn ci fiat cılar buraya[/b] aynen 640 dan konuştuk işte aklımdan orada kaldı ...erkunttan ağzım yanmadı aslında ama ara işleri olunca şimdi 30 bin tll yi oraya bağlamanın bir anlamı yok en ufağı 25 30 dan başlıyo zaten ama 640 ı babam da eskiden kullanmış o yüzden 640 alırsan iyi olur diyo... ok-*-s musa abi sende beğendikten sonra alırım artık ... teşekürler abim... yorumu uyy-*s uyy-*s uyy-*s uyy-*s uyy-*s okuduysan başka marka tavsiyesi istemiyorum hele 135 liği hiç istemiyorum...onun hızınada az yakmasınada başlarım hangi hızımız adam bizi 640 ına toza boğardı hangi hızımış 4 tekerlekli saman remorkunu rampada 1 ton samanla nasıl indirecek sonra ikinci remorka nasıl yetişecek..ben saman işi yapacağım için bana seri ve güçlü rampa filan dinlemeden gidip gelen traktör lazım bırakalım 135 liği kendi işine baksın ikide bir vites karıştıracak ön aksı kesecek işler çuvallıyacak ayriyeten saman yaparken buğdayıda taşımam lazım 5 ton luk remorku rampada çıkaracağınıda aklım kesmiyor yada inerken bir boklu dereyi doldurur ;D ;D zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s 3 tonla yokuşu zor iniyor lütfen yapacağım işi bilmeyenler yorum yazmasın ben sadece iki traktör arasında kararsız kaldım yoksa gider hiç kümseye sormadan kubota alırdım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fiat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
evet hn ci fiat cılar buraya
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt