PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Eyyy Çiftçiler Domates we Biber Bedawa oldu, haberin war mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sagalassos" data-source="post: 961493" data-attributes="member: 55193"><p><strong>Ynt: Eyyy Çiftçiler Domates we Biber Bedawa oldu, haberin war mı?</strong></p><p></p><p>Beyler bugün tesadüfen otururken , üniversiteden mezun olacak kızının mezuniyet törenine gelen... Bursalı halde toptancılık yapan bir kişi ile tanıştım. Kendisine bu fiyatların yüksekliği sizden mi kaynaklanıyor dedim. Başladı anlatmaya, Atıyorum 1 kamyon patates yola çıktı bize ulaştı, Patatesin kilosunu 1 liraya mı aldık , direk 1 kğ. patatese 0.50 kuruş nakliye ekleriz dedi. Bitmedi birde dükkanın kar ' ı 0.50 kuruşta öyle ....Oldu 2 TL. Bunu bizden pazar esnafı alır 2 TL ye alır, kendisi de 3 lira ekler , size 5 TL ye satar dedi. Kısaca bu fiyatların asıl sorumlusu fahiş kar eden pazarcılar dedi...............Sebzecilikten anlamadığım için, Ne derece doğru bilmem, sizin değerlendirmenize bırakıyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sagalassos, post: 961493, member: 55193"] [b]Ynt: Eyyy Çiftçiler Domates we Biber Bedawa oldu, haberin war mı?[/b] Beyler bugün tesadüfen otururken , üniversiteden mezun olacak kızının mezuniyet törenine gelen... Bursalı halde toptancılık yapan bir kişi ile tanıştım. Kendisine bu fiyatların yüksekliği sizden mi kaynaklanıyor dedim. Başladı anlatmaya, Atıyorum 1 kamyon patates yola çıktı bize ulaştı, Patatesin kilosunu 1 liraya mı aldık , direk 1 kğ. patatese 0.50 kuruş nakliye ekleriz dedi. Bitmedi birde dükkanın kar ' ı 0.50 kuruşta öyle ....Oldu 2 TL. Bunu bizden pazar esnafı alır 2 TL ye alır, kendisi de 3 lira ekler , size 5 TL ye satar dedi. Kısaca bu fiyatların asıl sorumlusu fahiş kar eden pazarcılar dedi...............Sebzecilikten anlamadığım için, Ne derece doğru bilmem, sizin değerlendirmenize bırakıyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Eyyy Çiftçiler Domates we Biber Bedawa oldu, haberin war mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt