PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Diğer Tarla Bitkileri
Ezme yem mi kirma yem mi ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Alperen06" data-source="post: 260072" data-attributes="member: 22703"><p>merhaba Arkadaslar forum da yeniyim, bir konuda bilgi almak istiyorum besi sigirciligi yapan arkadaslardan.</p><p></p><p>simental cinsi besiler icin ne tur yem kullaniyorsunuz, biz genelde kirma yem rasyonu yapiyoruz, ama ezme yem in daha iyi oldugunu duydum kirma makinamiz var ancak ezme makinamiz yok eger gercekten fark var ise ezme makinasi almak isyiroum tavsiye edebileceginiz marka ve model hangisidir? hayli bu tur makina yapan firma var ancak onemli olan kalitekli olarak ezme yapan makina hangisidir. . kirmayi biraz ince yapiyoruz hayvan diskisindan cikmiyor ancak ezme nin hayvan diskisindan cikmasi gibi bir sey olabilir mi ezme kullanan arkadaslar varsa tecrubelerini aktarabilirlerse memnun olurum, </p><p></p><p>birde beside ne tur bir rasyon yapiyorsunuz biz genelde piyasada hazir yapilmis rasyonlar var bunlari oranlayarak yapiyoruz ama sizlerin ozellikle uyguladiginiz bir yem rasyonu varmi </p><p></p><p>bizim uyguladigimiz rasyon</p><p>arpa</p><p>bugday</p><p>misir</p><p>mermer tozu</p><p>tuz</p><p>pmelasli pancar kuspesi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Alperen06, post: 260072, member: 22703"] merhaba Arkadaslar forum da yeniyim, bir konuda bilgi almak istiyorum besi sigirciligi yapan arkadaslardan. simental cinsi besiler icin ne tur yem kullaniyorsunuz, biz genelde kirma yem rasyonu yapiyoruz, ama ezme yem in daha iyi oldugunu duydum kirma makinamiz var ancak ezme makinamiz yok eger gercekten fark var ise ezme makinasi almak isyiroum tavsiye edebileceginiz marka ve model hangisidir? hayli bu tur makina yapan firma var ancak onemli olan kalitekli olarak ezme yapan makina hangisidir. . kirmayi biraz ince yapiyoruz hayvan diskisindan cikmiyor ancak ezme nin hayvan diskisindan cikmasi gibi bir sey olabilir mi ezme kullanan arkadaslar varsa tecrubelerini aktarabilirlerse memnun olurum, birde beside ne tur bir rasyon yapiyorsunuz biz genelde piyasada hazir yapilmis rasyonlar var bunlari oranlayarak yapiyoruz ama sizlerin ozellikle uyguladiginiz bir yem rasyonu varmi bizim uyguladigimiz rasyon arpa bugday misir mermer tozu tuz pmelasli pancar kuspesi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Diğer Tarla Bitkileri
Ezme yem mi kirma yem mi ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt