PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Diğer Tarla Bitkileri
Fare İlaçlarında İlginç Durum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ENES4422" data-source="post: 936806" data-attributes="member: 46769"><p><strong>Ynt: Fare İlaçlarında İlginç Durum</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar yukarıda anlatmıştım yaşadığım olayı. Bu gün bir ziraat mühendisi (Bitki korumada görevli) dostumla telefonda görüşürken durumu anlattım. Bana çok ilginç bir cevap verdi.</p><p></p><p><span style="color: red">Yıllar önce SAHTE kırmızı ilaçlanmış buğdayları fare zehiri olarak üretip<span style="color: red"> paketleyip</span> satanları tesbit ettiklerini ve ceza verildiğini anlattı. Hatta bunların kırmızı zehirli buğdaylarını farelerin kesinlikle yemediğini anlattı.</span></p><p></p><p>Fakat adamlar Allah ' tan korkmadığından ukala tavırlarla 'Biz altımıza Mercedes çektik ceza keserseniz kesin' demişler.</p><p></p><p>Şimdi kırmızı buğdayların neden yenmediğini anladım. Bundan sonra sadece resmi yemleri kullanacağım.</p><p>Gerçi o kadar önemi yok, sadece elimdekiler yetmez diye iki paket yedek olarak eczanelerde satılanlardan</p><p>almıştım.</p><p></p><p>Sizlerinde aklınızda bulunsun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ENES4422, post: 936806, member: 46769"] [b]Ynt: Fare İlaçlarında İlginç Durum[/b] Arkadaşlar yukarıda anlatmıştım yaşadığım olayı. Bu gün bir ziraat mühendisi (Bitki korumada görevli) dostumla telefonda görüşürken durumu anlattım. Bana çok ilginç bir cevap verdi. [color=red]Yıllar önce SAHTE kırmızı ilaçlanmış buğdayları fare zehiri olarak üretip[color=red] paketleyip[/color] satanları tesbit ettiklerini ve ceza verildiğini anlattı. Hatta bunların kırmızı zehirli buğdaylarını farelerin kesinlikle yemediğini anlattı.[/color] Fakat adamlar Allah ' tan korkmadığından ukala tavırlarla 'Biz altımıza Mercedes çektik ceza keserseniz kesin' demişler. Şimdi kırmızı buğdayların neden yenmediğini anladım. Bundan sonra sadece resmi yemleri kullanacağım. Gerçi o kadar önemi yok, sadece elimdekiler yetmez diye iki paket yedek olarak eczanelerde satılanlardan almıştım. Sizlerinde aklınızda bulunsun. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Diğer Tarla Bitkileri
Fare İlaçlarında İlginç Durum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt