PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Farmtrac
Teknik Bilgiler-Yorumlar
farmtrac hakkındaki düşünceleriniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="maystıc" data-source="post: 58738" data-attributes="member: 1774"><p><strong>Ynt: farmtrac hakkındaki düşünceleriniz</strong></p><p></p><p>sevgili tersakan farmtrac taklit değil fordun ta kendisidir ft 45 -60 3000 3600 fordun geliştirilmiş modelidir </p><p>ford traktörün fabrikasını ingilizler sattılar fakat isim hakkını vermediler fabrikayı alanlarda ford ismini kulanamadıkları için adını farmtrac koydular .büyük olanlarında sameyle hiç alakası yoktur ft70 in</p><p>motoru orjinal ford dur janzımanı ise italyan kararodur 5000 fordların yerine çıkarılmıştır ft 80 motoru </p><p>orjinal perkins olup transmisyon sistemi ise italyan kararodur ve 6610 fordların yerine çıkarılmıştır</p><p>fabrikası gebzede estrak tesislerinde üretimektedir. grall ın dediğigibi yakıtta ve çekişte çok iddalıdır</p><p>kendi muadili istediğiniz traktörle tarlaya sokup yarıştırabilirsiniz inanın sizi mahçup etmeyecektir</p><p>aradaki farkı ğöreceksiniz ben çok tanık oldum sizde takip ederseniz bana hak vereceksiniz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="maystıc, post: 58738, member: 1774"] [b]Ynt: farmtrac hakkındaki düşünceleriniz[/b] sevgili tersakan farmtrac taklit değil fordun ta kendisidir ft 45 -60 3000 3600 fordun geliştirilmiş modelidir ford traktörün fabrikasını ingilizler sattılar fakat isim hakkını vermediler fabrikayı alanlarda ford ismini kulanamadıkları için adını farmtrac koydular .büyük olanlarında sameyle hiç alakası yoktur ft70 in motoru orjinal ford dur janzımanı ise italyan kararodur 5000 fordların yerine çıkarılmıştır ft 80 motoru orjinal perkins olup transmisyon sistemi ise italyan kararodur ve 6610 fordların yerine çıkarılmıştır fabrikası gebzede estrak tesislerinde üretimektedir. grall ın dediğigibi yakıtta ve çekişte çok iddalıdır kendi muadili istediğiniz traktörle tarlaya sokup yarıştırabilirsiniz inanın sizi mahçup etmeyecektir aradaki farkı ğöreceksiniz ben çok tanık oldum sizde takip ederseniz bana hak vereceksiniz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Farmtrac
Teknik Bilgiler-Yorumlar
farmtrac hakkındaki düşünceleriniz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt