PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Kanatlı Yetiştiriciliği
FASON ÜRETİM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="rocky" data-source="post: 701124" data-attributes="member: 4710"><p><strong>Ynt: FASON ÜRETİM</strong></p><p></p><p>Kötü tarafların hepsini anlatmak istemedim. Eğer ucuz olsun benim etim varsın yahnim tuzsuz olsun dersen yaptığın sistemden randıman alamazsan iyisi varken en kötüsünü alırsan. Yapılması gerekeni yapmazsan buda mümkün elbet. 3 farklı alarm sistemi olması gerekli.Hayvan büyüdüğünde diyelim gece yarısı elektirkler kesildi jeneratör manueldeydi yada devreye giremedi. Alarmınız yoksa yada onuda baş ağırtmasın diye kapattıysanız siz uykudayken hayvanlarınız hemen hemen hepsi sabaha kadar ebedi uykuya yatarlar. Genel alarm çiftliğin dışına bir yere kurulmalı. + bakıcının evine , lojmana bir alarm daha kurulmalı. eğer bu sistemlerde bir arıza varsa arıza alarmı denen diğer seçenek ötecektir illa. En kötü yanıda hayvan varken çiftliği asla terketmeyin. İlla birisi kalmalı. Kul yapısı sonuçta arıza olabiliyor. Siz hiç içerisinde 25 bin veya daha az daha fazla hayvan bulunan bir fabrikanın kendi kendine çalıştığını gördünüz mü. Asla bırakmayın. Biz Hiç ayrılmadığımız halde bazı sorunların önüne geçemiyoruz. Misal en basidi elektirklerin düşük gelmesi motorların yanmasına neden olabilir tabi bunu engellemek için jeneratör otomatik olarak devreye girmektedir çoğu zaman giremediği olur ve jeneratör kendi alarm verir ötmeye başlar. Ya da elektrikler hızlı ve kesintisiz git gel git gel yaparsa jeneratörün beyni yanabilir yerde bulabilrsiniz. Hemen koşup manuale alıp lle çalıştırmanız gerekmektedir. Eğer yetişemezde bu arızaya sebeb verirseniz. Tek çaresi elinize bir balyoz alıp duvarları yıkmak olacaktır. ok-*-s</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="rocky, post: 701124, member: 4710"] [b]Ynt: FASON ÜRETİM[/b] Kötü tarafların hepsini anlatmak istemedim. Eğer ucuz olsun benim etim varsın yahnim tuzsuz olsun dersen yaptığın sistemden randıman alamazsan iyisi varken en kötüsünü alırsan. Yapılması gerekeni yapmazsan buda mümkün elbet. 3 farklı alarm sistemi olması gerekli.Hayvan büyüdüğünde diyelim gece yarısı elektirkler kesildi jeneratör manueldeydi yada devreye giremedi. Alarmınız yoksa yada onuda baş ağırtmasın diye kapattıysanız siz uykudayken hayvanlarınız hemen hemen hepsi sabaha kadar ebedi uykuya yatarlar. Genel alarm çiftliğin dışına bir yere kurulmalı. + bakıcının evine , lojmana bir alarm daha kurulmalı. eğer bu sistemlerde bir arıza varsa arıza alarmı denen diğer seçenek ötecektir illa. En kötü yanıda hayvan varken çiftliği asla terketmeyin. İlla birisi kalmalı. Kul yapısı sonuçta arıza olabiliyor. Siz hiç içerisinde 25 bin veya daha az daha fazla hayvan bulunan bir fabrikanın kendi kendine çalıştığını gördünüz mü. Asla bırakmayın. Biz Hiç ayrılmadığımız halde bazı sorunların önüne geçemiyoruz. Misal en basidi elektirklerin düşük gelmesi motorların yanmasına neden olabilir tabi bunu engellemek için jeneratör otomatik olarak devreye girmektedir çoğu zaman giremediği olur ve jeneratör kendi alarm verir ötmeye başlar. Ya da elektrikler hızlı ve kesintisiz git gel git gel yaparsa jeneratörün beyni yanabilir yerde bulabilrsiniz. Hemen koşup manuale alıp lle çalıştırmanız gerekmektedir. Eğer yetişemezde bu arızaya sebeb verirseniz. Tek çaresi elinize bir balyoz alıp duvarları yıkmak olacaktır. ok-*-s [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Kanatlı Yetiştiriciliği
FASON ÜRETİM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt