PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Bahçe Bitkileri
Fasulye
Fasulye bilgi..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci32" data-source="post: 1206720" data-attributes="member: 78170"><p>Öncelikle tarlayı sonbaharda derin izleyeceksiniz ilkbahar da tekrar işleyip toprağı inceleyerek ekime hazır hale getireceksiniz bolgenizde fasulye ne zaman ekilir onu siz tespit edeceksiniz ben fasulye yi bodur fasulye ekerim en iyi ekilecek çeşit seminis bourgondia Amerikan ekmeden önce tabana 50 kg 4/15 taban gübresi ve 10 kg sülfat atarsanız iyi olur ben bizim eski öz telefoncular patates ekme makinesi ile sırt yaparım sonra üzerine sırtı çok yikmayacak kadar tapan çekerim ve el ile üçlü dörtlü Ocak olarak sırta hizalı bir şekilde ekerim daha sonra yağmurlama ile çıkış suyu veririm bitkiler 6/7 yaprak olunca tekrar patates ekme makinesi ile boğaz doldurup bir kaç gün bekledikten sonra tekrar yağmurlama ile sularim taki çiçek domurlar görünceye kadar tabi bundan önce eğer ot varsa safa tarım basalin isimli ot ilacını otlar 2 3 yapraklı iken uygun dozajda uygulayın ve çiçekten sonra damlama doserim ama önce ilk yıllarda salma sulardim ama damlama daha verimli daha sonra hastalıkları mildilyo ile antraknoz bunlara hidroksit bakır veya antrakol combi hasattan sonra 15 /20 gün ara ile düzenli ilaçlama yapın</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci32, post: 1206720, member: 78170"] Öncelikle tarlayı sonbaharda derin izleyeceksiniz ilkbahar da tekrar işleyip toprağı inceleyerek ekime hazır hale getireceksiniz bolgenizde fasulye ne zaman ekilir onu siz tespit edeceksiniz ben fasulye yi bodur fasulye ekerim en iyi ekilecek çeşit seminis bourgondia Amerikan ekmeden önce tabana 50 kg 4/15 taban gübresi ve 10 kg sülfat atarsanız iyi olur ben bizim eski öz telefoncular patates ekme makinesi ile sırt yaparım sonra üzerine sırtı çok yikmayacak kadar tapan çekerim ve el ile üçlü dörtlü Ocak olarak sırta hizalı bir şekilde ekerim daha sonra yağmurlama ile çıkış suyu veririm bitkiler 6/7 yaprak olunca tekrar patates ekme makinesi ile boğaz doldurup bir kaç gün bekledikten sonra tekrar yağmurlama ile sularim taki çiçek domurlar görünceye kadar tabi bundan önce eğer ot varsa safa tarım basalin isimli ot ilacını otlar 2 3 yapraklı iken uygun dozajda uygulayın ve çiçekten sonra damlama doserim ama önce ilk yıllarda salma sulardim ama damlama daha verimli daha sonra hastalıkları mildilyo ile antraknoz bunlara hidroksit bakır veya antrakol combi hasattan sonra 15 /20 gün ara ile düzenli ilaçlama yapın [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Bahçe Bitkileri
Fasulye
Fasulye bilgi..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt