PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Fatih Altaylı da Tarımı Yazdı...!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 888074" data-attributes="member: 25443"><p><strong>Ynt: Fatih Altaylı da Tarımı Yazdı...!!!</strong></p><p></p><p>Murat, bende şaşırmıştım o görüntülere hatta yanımdakilere dedim bak yine kabahatli biz olduk .</p><p>Benim yaşadığm kasaba Canım Karabiga gitti termik santıral merkezi oldu duyan geliyor ne denizi ne tarihi kalesi ne ormanı ne sit alanları hepsi tehdit altında .</p><p>Tarımı hayvancılığı havası suyu hatta çevremizdeki yerleşim yerleri de bu tehdit altında.</p><p>Tarihi kale kalıntılarının içinden geçen yol dar biçer tablası ile geçemiyor yarım metre kıralım dedik kimse yi razı edemedik yıllarca tabla çıkart geç tekrar tak , şimdi termik santral projesi içinde kalan kale projede görünmüyor bile </p><p>Yeni yetişen nesil daha bilinçli ama onlara temiz bırakabilecekmiyiz bilmem bu toprakları .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 888074, member: 25443"] [b]Ynt: Fatih Altaylı da Tarımı Yazdı...!!![/b] Murat, bende şaşırmıştım o görüntülere hatta yanımdakilere dedim bak yine kabahatli biz olduk . Benim yaşadığm kasaba Canım Karabiga gitti termik santıral merkezi oldu duyan geliyor ne denizi ne tarihi kalesi ne ormanı ne sit alanları hepsi tehdit altında . Tarımı hayvancılığı havası suyu hatta çevremizdeki yerleşim yerleri de bu tehdit altında. Tarihi kale kalıntılarının içinden geçen yol dar biçer tablası ile geçemiyor yarım metre kıralım dedik kimse yi razı edemedik yıllarca tabla çıkart geç tekrar tak , şimdi termik santral projesi içinde kalan kale projede görünmüyor bile Yeni yetişen nesil daha bilinçli ama onlara temiz bırakabilecekmiyiz bilmem bu toprakları . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Fatih Altaylı da Tarımı Yazdı...!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt