PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fendt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
fendt 309 hakkında bilgi istiyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="okkangal" data-source="post: 96335" data-attributes="member: 470"><p><strong>Ynt: fendt 309 hakkında bilgi istiyorum</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>değerli abim haklısın tabikide ama biz en azından ben de bazen hesaplıyorum ... ektiğimiz arazi 412 için uygun .. yakıt olarakta çok çok az yaktığını düşünüyorum .. </p><p></p><p>lakin tarlaya attığım gübreyi , ilacı , yaktığım mazotu hesaplıyorum aynen sizin gibi ... birde ürünü sattığım fiyatı ve verimi hesaplıyorum ... fendt in kendi amortisman hesabı bile bana çok pahalı geliyr.. yani siz diyeceksinizki o zaman sorun sende diye ama bu ülkede benim gibiler daha fazla .. </p><p></p><p>FENDT tam bilmiyorum ama çukurova trakya ve egede var bir miktar ve polatlı ve çevresinde yani ülkemizin verimi en yüksek yerlerde ... 50 milyar peşinat verin kalanıda banka kredisi ile 5 taksit yaptırıp 412varioyu gelin burada satın alın ve 1000 dekar arazi işleyin bakalım taksit ödediğiniz o beş yıl tek kuruş içeri girmeden çıkabilecekmisiniz... ben bunu anlatıyorum işte ... </p><p></p><p>trakya çiftçisi falan traktörün taksitle alındığından bile habersiz... bastırıp parayı peşin alıyor .. araziside kuvvetli ona hesaplı geliyor ... </p><p></p><p></p><p>sanırım anlatabildim abi ..... arkadaşın konusunu kaynattık ama mazur görsün bizi ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="okkangal, post: 96335, member: 470"] [b]Ynt: fendt 309 hakkında bilgi istiyorum[/b] değerli abim haklısın tabikide ama biz en azından ben de bazen hesaplıyorum ... ektiğimiz arazi 412 için uygun .. yakıt olarakta çok çok az yaktığını düşünüyorum .. lakin tarlaya attığım gübreyi , ilacı , yaktığım mazotu hesaplıyorum aynen sizin gibi ... birde ürünü sattığım fiyatı ve verimi hesaplıyorum ... fendt in kendi amortisman hesabı bile bana çok pahalı geliyr.. yani siz diyeceksinizki o zaman sorun sende diye ama bu ülkede benim gibiler daha fazla .. FENDT tam bilmiyorum ama çukurova trakya ve egede var bir miktar ve polatlı ve çevresinde yani ülkemizin verimi en yüksek yerlerde ... 50 milyar peşinat verin kalanıda banka kredisi ile 5 taksit yaptırıp 412varioyu gelin burada satın alın ve 1000 dekar arazi işleyin bakalım taksit ödediğiniz o beş yıl tek kuruş içeri girmeden çıkabilecekmisiniz... ben bunu anlatıyorum işte ... trakya çiftçisi falan traktörün taksitle alındığından bile habersiz... bastırıp parayı peşin alıyor .. araziside kuvvetli ona hesaplı geliyor ... sanırım anlatabildim abi ..... arkadaşın konusunu kaynattık ama mazur görsün bizi ... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fendt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
fendt 309 hakkında bilgi istiyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt