PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fendt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
fendt 309 hakkında bilgi istiyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Agri_King" data-source="post: 96361" data-attributes="member: 3074"><p><strong>Ynt: fendt 309 hakkında bilgi istiyorum</strong></p><p></p><p>Hepsini çok iyi anlıyorum. İstersen bu konuyu bu başlık altında kapatalım. Benim biraz işim var, şubatta gene Fendt/muhabbet altında açalım. Ben de kaç dekar ile bunlar alınır-ödenir anlatayım. 50 milyar peşinatın varsa bırak 412 ' yi 936 bile alırsın. Önemli olan, neyi ne zaman ekip nasıl pazarlayabileceğin. Elindeki tarlayı 2 ya da 3 ürünle 2ye ya da 3 e katlayabileceğin. Sana bir kopya vereyim, ben 415 ve amazone ekipmanları 30 bin peşinle aldım. Aldıktan sonra farkına vardım ki ilk plana bir de 312 sıkıştırsam daha iyi olacakmış dediğim gibi şubata kadar bunu askıya alalım. Şubat sonuna doğru bana hatırlat. Şimdi tek diyebileceğim şu: Bana 1000 dekarı 5 yıllığına bedelsiz ver, 5 yılın sonunda 412yi, Amazone mibzer, gübresaçar, rotovatör ve merdaneyi de sana hediye olarak bırakıp gideyim. Yani tarlanın kirası sana yılda 100 milyara gelsin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Agri_King, post: 96361, member: 3074"] [b]Ynt: fendt 309 hakkında bilgi istiyorum[/b] Hepsini çok iyi anlıyorum. İstersen bu konuyu bu başlık altında kapatalım. Benim biraz işim var, şubatta gene Fendt/muhabbet altında açalım. Ben de kaç dekar ile bunlar alınır-ödenir anlatayım. 50 milyar peşinatın varsa bırak 412 ' yi 936 bile alırsın. Önemli olan, neyi ne zaman ekip nasıl pazarlayabileceğin. Elindeki tarlayı 2 ya da 3 ürünle 2ye ya da 3 e katlayabileceğin. Sana bir kopya vereyim, ben 415 ve amazone ekipmanları 30 bin peşinle aldım. Aldıktan sonra farkına vardım ki ilk plana bir de 312 sıkıştırsam daha iyi olacakmış dediğim gibi şubata kadar bunu askıya alalım. Şubat sonuna doğru bana hatırlat. Şimdi tek diyebileceğim şu: Bana 1000 dekarı 5 yıllığına bedelsiz ver, 5 yılın sonunda 412yi, Amazone mibzer, gübresaçar, rotovatör ve merdaneyi de sana hediye olarak bırakıp gideyim. Yani tarlanın kirası sana yılda 100 milyara gelsin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fendt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
fendt 309 hakkında bilgi istiyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt