PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fendt
Videolar (Alıntılar)
fendt 412 vario asılması !
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="önder çifçi" data-source="post: 77891" data-attributes="member: 400"><p><strong>Ynt: fendt 412 vario asılması !</strong></p><p></p><p></p><p>bak sevgili kardeşim........</p><p>burası bir paylaşım sitesi,sende bende buranın bir üyesiyiz..gerekeni burada paylaşırız..anlayan anlar anlamayan anlamaz..kimseyede zorla birşeyler anlatmak zorunda değiliz..senden önce mükemmellik benim ana felsefemdir..ama özel dersler..ücrete tabidir.size ne fendt satmak nede fendt'İ yıldıza çıkarıp diğerlerini yere batırmaya çalıştım.saadece ve saadece bu transmisyonun yapabildiklerini anlatmaya çalıştım..anlamak veya anlamamak senin sorunun..benimde sana özel olarak fendt konusunda bir şey anlatmak zorunluluğum yok..kırılma testi yaptıracak kadar bir yetkimde yok...ama bir adet 412 traktörüm var..firma garantisi önemli değil..istediğin şartlar altında kullanmana izin verebileceğim bir makina ve herşeyiyle bana ait.istediğin zaman istediğin şartlar altında burada(traktörümün bulunduğu yerde)kullanabileceğine site üyeleri huzurunda söz veriyorum..burada yazdıklarım profesyonel bir usta,teknik adam sıfatıdır..yazdıklarımın daima arkasındayım.ne bir eksik ne bir fazla.herşeyi ispata hazırım.yeterki sen buralara gel,bir program sun.şartları sen tayin et.ben uymaya hazırım.gerekiyorsa noter,bilirkişi herşeye açığım.yeterki siz isteyin.</p><p>bir VARİO transmisyonu nasıl kırıcaksın anlamadım? normal şartlar altında zaten motorun gücünü lastiklere iletebilen bir şanzımanı kırmaya kalksan motoru stop ettirirsin olur biter..neyini nasıl kırıcaksın?</p><p>ayrıca bu makinelerde TORK KONVERTÖRÜ YOK torkunun ne olduğunu soruyorsun..105 lik tork dediğin herhalde pompa hacmi..ozaman değerini,ölçüsünü belirt.pazarcı ağzıyla değil.teknik terimlerle konuş.verdiğin bilgilerden konuyla alakanı anlayabiliyorum,biraz daha makinalar hakkında bilgiye ihtiyacın olduğu kanısındayım..</p><p>farklı bir demo farklı bir demostrasyon isteyebilirsin.bu senin makineleri tanımana yardımcı olur..</p><p>buna saygım sonsuzdur...ama benimle teknik konularda tartışacaksannnn...biraz daha mürekkep yalaman lazımmm..benim dilim hala maviiii...ben orta öğretime üniversite diploması dağıtmıyorum...</p><p>bu işin ilmini yapmış,mühendislik payesine ulaşmış abilerin var bu sitede..onların sesine kulak ver..</p><p>kısmet, birgün belki birileride senin sevdiğin renkteki traktörün teknolojisine ulaşırlar..</p><p>ne kullanırsan kullan..iyi günlerde kullanman dileğiyle...selam ,sevgilerimle...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="önder çifçi, post: 77891, member: 400"] [b]Ynt: fendt 412 vario asılması ![/b] bak sevgili kardeşim........ burası bir paylaşım sitesi,sende bende buranın bir üyesiyiz..gerekeni burada paylaşırız..anlayan anlar anlamayan anlamaz..kimseyede zorla birşeyler anlatmak zorunda değiliz..senden önce mükemmellik benim ana felsefemdir..ama özel dersler..ücrete tabidir.size ne fendt satmak nede fendt'İ yıldıza çıkarıp diğerlerini yere batırmaya çalıştım.saadece ve saadece bu transmisyonun yapabildiklerini anlatmaya çalıştım..anlamak veya anlamamak senin sorunun..benimde sana özel olarak fendt konusunda bir şey anlatmak zorunluluğum yok..kırılma testi yaptıracak kadar bir yetkimde yok...ama bir adet 412 traktörüm var..firma garantisi önemli değil..istediğin şartlar altında kullanmana izin verebileceğim bir makina ve herşeyiyle bana ait.istediğin zaman istediğin şartlar altında burada(traktörümün bulunduğu yerde)kullanabileceğine site üyeleri huzurunda söz veriyorum..burada yazdıklarım profesyonel bir usta,teknik adam sıfatıdır..yazdıklarımın daima arkasındayım.ne bir eksik ne bir fazla.herşeyi ispata hazırım.yeterki sen buralara gel,bir program sun.şartları sen tayin et.ben uymaya hazırım.gerekiyorsa noter,bilirkişi herşeye açığım.yeterki siz isteyin. bir VARİO transmisyonu nasıl kırıcaksın anlamadım? normal şartlar altında zaten motorun gücünü lastiklere iletebilen bir şanzımanı kırmaya kalksan motoru stop ettirirsin olur biter..neyini nasıl kırıcaksın? ayrıca bu makinelerde TORK KONVERTÖRÜ YOK torkunun ne olduğunu soruyorsun..105 lik tork dediğin herhalde pompa hacmi..ozaman değerini,ölçüsünü belirt.pazarcı ağzıyla değil.teknik terimlerle konuş.verdiğin bilgilerden konuyla alakanı anlayabiliyorum,biraz daha makinalar hakkında bilgiye ihtiyacın olduğu kanısındayım.. farklı bir demo farklı bir demostrasyon isteyebilirsin.bu senin makineleri tanımana yardımcı olur.. buna saygım sonsuzdur...ama benimle teknik konularda tartışacaksannnn...biraz daha mürekkep yalaman lazımmm..benim dilim hala maviiii...ben orta öğretime üniversite diploması dağıtmıyorum... bu işin ilmini yapmış,mühendislik payesine ulaşmış abilerin var bu sitede..onların sesine kulak ver.. kısmet, birgün belki birileride senin sevdiğin renkteki traktörün teknolojisine ulaşırlar.. ne kullanırsan kullan..iyi günlerde kullanman dileğiyle...selam ,sevgilerimle... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fendt
Videolar (Alıntılar)
fendt 412 vario asılması !
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt