PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
fendt 412 vario mu yoksa john deere 6430 mu ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="DoYRaNLı" data-source="post: 117161" data-attributes="member: 1401"><p><strong>Ynt: fendt 412 vario mu yoksa john deere 6430 mu ?</strong></p><p></p><p>Sitede huzurunda Samsun Bafra İlçesine Fendt Bayii açan Ayıboğan lara öncelikle buradan teşekkür ediyorum,,Kurban bayramında bayilerine giderek 412-413 ve 300 serisinden traktörleri yakından inceledim,,Bazı gerçeleri göz ardı etmemek gerekir ki 400 serisi kuru tarım yapan(buğday mısır arpa vs )orta ölçekli işletmeler için teknoloji,güç,ve konforu birarada sunuyor,,jd 6000 serisinide inceledim ama beni Fendt kadar etkilemedi yani sıradan,diğerleriyle arasında pek fark yok,birde sitedete çok tarşılmasına rağmen akıllı güç yönetimi,eco shift gibi özellikleri beni tatmin etmedi.Ama biz çeltikle uğraşıyoruz,traktör suyun ve çamurun içinde çalısıyo,bazen radyatörün önündeki soğutucu pervanenin traktör battığı zaman yukarıya suyu fışkırttığını durumlarda bu işi yapmaya çalısıyoruz.bu durumda hertarafı elektronik olan Fendt traktörlerinin elektirik aksamlarını ne yönde etkileyeceğini bilmiyorum,</p><p>bir söz vardır Yiğidi öldür hakkını yeme,Fendt bu işi gerçekten çok iyi yapmış,bana tebrik etmek düşer,he alınır yada alınmaz,</p><p>herzaman en iyisi yada en kalitesinin alınacağı diye bi kural yok,</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DoYRaNLı, post: 117161, member: 1401"] [b]Ynt: fendt 412 vario mu yoksa john deere 6430 mu ?[/b] Sitede huzurunda Samsun Bafra İlçesine Fendt Bayii açan Ayıboğan lara öncelikle buradan teşekkür ediyorum,,Kurban bayramında bayilerine giderek 412-413 ve 300 serisinden traktörleri yakından inceledim,,Bazı gerçeleri göz ardı etmemek gerekir ki 400 serisi kuru tarım yapan(buğday mısır arpa vs )orta ölçekli işletmeler için teknoloji,güç,ve konforu birarada sunuyor,,jd 6000 serisinide inceledim ama beni Fendt kadar etkilemedi yani sıradan,diğerleriyle arasında pek fark yok,birde sitedete çok tarşılmasına rağmen akıllı güç yönetimi,eco shift gibi özellikleri beni tatmin etmedi.Ama biz çeltikle uğraşıyoruz,traktör suyun ve çamurun içinde çalısıyo,bazen radyatörün önündeki soğutucu pervanenin traktör battığı zaman yukarıya suyu fışkırttığını durumlarda bu işi yapmaya çalısıyoruz.bu durumda hertarafı elektronik olan Fendt traktörlerinin elektirik aksamlarını ne yönde etkileyeceğini bilmiyorum, bir söz vardır Yiğidi öldür hakkını yeme,Fendt bu işi gerçekten çok iyi yapmış,bana tebrik etmek düşer,he alınır yada alınmaz, herzaman en iyisi yada en kalitesinin alınacağı diye bi kural yok, [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
fendt 412 vario mu yoksa john deere 6430 mu ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt