PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fendt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
fendt 413 vario
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="REBEL22" data-source="post: 685679" data-attributes="member: 23146"><p>arkadaslar ben edirneden yazıyorum sıze bı konuda danışmak için geçen gün babam lüleburgaza gitti orada bırınle tanısmıs adamda fendt 2010 model 413 vario varmıs adam borçtaymış ve nakıt para acıl lazım demiş motor temizmiş çiziği bile yokmuş 2010 model 600 saate 110 bin tl satıyor acaba borcu olduğu satıyor yada motorda bı sorunmu var fendt 413 varıolar 220 bin tl den asagı deıldır sıfırları sızce uygun mu bize uygun gelırse jd 6420 85 bin tl satıp fendt almayı dusunuyoruz sizce ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="REBEL22, post: 685679, member: 23146"] arkadaslar ben edirneden yazıyorum sıze bı konuda danışmak için geçen gün babam lüleburgaza gitti orada bırınle tanısmıs adamda fendt 2010 model 413 vario varmıs adam borçtaymış ve nakıt para acıl lazım demiş motor temizmiş çiziği bile yokmuş 2010 model 600 saate 110 bin tl satıyor acaba borcu olduğu satıyor yada motorda bı sorunmu var fendt 413 varıolar 220 bin tl den asagı deıldır sıfırları sızce uygun mu bize uygun gelırse jd 6420 85 bin tl satıp fendt almayı dusunuyoruz sizce ? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fendt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
fendt 413 vario
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt