PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fendt
Fotoğraflar (Çekimler)
FENDT 415 VARIO & AMAZONE
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="önder çifçi" data-source="post: 81331" data-attributes="member: 400"><p><strong>Ynt: FENDT 415 VARIO & AMAZONE</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>sağolasın erkan;</p><p></p><p>pulluk üç nokta askı sistemindeki oransızlıktan dolayı bir sorun oluşturdu.ancak ÜNLÜ manisa ' da üretilen bir pulluk.irtibata geçtiğim yetkili arkadaşlar hemen araziye gelerek gerekli ölçümleri yaptılar.sorunun sebebini beraberce tespit ettik.kısa sürede fabrikada gerekli düzeltmeyi yapacaklarını beyan ettiler.ben bu denli ürünlerinin arkasında duracaklarını beklemezdim doğrusu.bu konudan dolayı firmalarını bir kez daha kutlamak istiyorum..</p><p>bugün bir kullanıcımızın sorunu nedeniyle yanına gittim.isim vermiyeceğim.yeni bir pullukla karşılaştımgeçen yıl alınmış.beraber tarlaya gittik.ama ben böyle bir hata tahayyül bile edmezdim..</p><p>satıcıyla bizzat konuştum.söylediklerimi doğruladı,ancak mühendis arkadaşlar üç aydan beri trakya ' yı bulmuşlar,ama m.ereğlisini bulamamışlar...bu firmayıda kınıyorum,kimseyede önermiyeceğim.böyle işmi olur...insan bir şeyi imal ederkenazıcık standardına bakar.bide fabrika pulluğu..kesinlikle dönüp bakmam artık.hep savunduğum tezdir..fabrikasyon olsun derdim..ama bu firma için kattiyen demem..kat 3 desem değil,2 desem hiç değil,nasıl olucak bu iş...</p><p>pulluk benim test ettiğim yerde bu makina için küçük.düz bir tarla.sulanan bir arazi..25-30 cm derinlikte 1700 rpm de 7,5 8,5km hızla rahatlıkla gidiyor.ben altılı olmasını önerdim sanırım ilave yapılacak.arazi tek parça.ve çok düz..rahat gidecek.yaklaşık 900 dk.yer.gezintisi yok..</p><p>selam ve sevgilerimle</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="önder çifçi, post: 81331, member: 400"] [b]Ynt: FENDT 415 VARIO & AMAZONE[/b] sağolasın erkan; pulluk üç nokta askı sistemindeki oransızlıktan dolayı bir sorun oluşturdu.ancak ÜNLÜ manisa ' da üretilen bir pulluk.irtibata geçtiğim yetkili arkadaşlar hemen araziye gelerek gerekli ölçümleri yaptılar.sorunun sebebini beraberce tespit ettik.kısa sürede fabrikada gerekli düzeltmeyi yapacaklarını beyan ettiler.ben bu denli ürünlerinin arkasında duracaklarını beklemezdim doğrusu.bu konudan dolayı firmalarını bir kez daha kutlamak istiyorum.. bugün bir kullanıcımızın sorunu nedeniyle yanına gittim.isim vermiyeceğim.yeni bir pullukla karşılaştımgeçen yıl alınmış.beraber tarlaya gittik.ama ben böyle bir hata tahayyül bile edmezdim.. satıcıyla bizzat konuştum.söylediklerimi doğruladı,ancak mühendis arkadaşlar üç aydan beri trakya ' yı bulmuşlar,ama m.ereğlisini bulamamışlar...bu firmayıda kınıyorum,kimseyede önermiyeceğim.böyle işmi olur...insan bir şeyi imal ederkenazıcık standardına bakar.bide fabrika pulluğu..kesinlikle dönüp bakmam artık.hep savunduğum tezdir..fabrikasyon olsun derdim..ama bu firma için kattiyen demem..kat 3 desem değil,2 desem hiç değil,nasıl olucak bu iş... pulluk benim test ettiğim yerde bu makina için küçük.düz bir tarla.sulanan bir arazi..25-30 cm derinlikte 1700 rpm de 7,5 8,5km hızla rahatlıkla gidiyor.ben altılı olmasını önerdim sanırım ilave yapılacak.arazi tek parça.ve çok düz..rahat gidecek.yaklaşık 900 dk.yer.gezintisi yok.. selam ve sevgilerimle [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fendt
Fotoğraflar (Çekimler)
FENDT 415 VARIO & AMAZONE
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt