PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fendt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Fendt 415 ve Fendt 714 arasında hangisini seçersiniz?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="önder çifçi" data-source="post: 62864" data-attributes="member: 400"><p><strong>Ynt: Fendt 415 ve Fendt 714 arasında hangisini seçersiniz?</strong></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>bak değerli arkadaşım;</p><p>senin hangi segmantte bir makineye ihtiyacın olduğunu ben bilemem....ancak aynı güçte iki makinadan bahsetmekle aralarında saadece 4 ve 6 silindir motor farkı olduğunu sanarak bu soruyu soruyorsan sen bu makineleri hiç tanımıyorsun derim.aralarındaki şase,motor,transmisyon,hidrolik ve diğer yardımcı ekipmanları bilmeden saadece fiyat mukayesi yaparak hangisi diye sorarsan.....</p><p>hele bide büyük harflarle yazarak sınama niteliğinde sorular sorarsan seninle hiç polemiğe bile girmem..</p><p></p><p>birkere burada şatış yapmıyoruz..FENDT TRAKTÖRLERİ nin satış yeri burası değil,fendt buralarda müşteri aramak niyetindede değil...</p><p></p><p>fiyatlarına gelince...her iki tip arasında uçurumlar yok.hele hele fiyatını bana hiç anlatma ben aynı zamanda satıcıyım...</p><p></p><p>aralarındaki farka gelince:</p><p>birkere farklı segmentin makinaları..kapasiteleri ve yapıları tamamen farklı..tek benzer yanları motorlarının ürettiği güçtür..eğer işiniz traktörün motor gücüne bağlı olarak dört silindrli bir makina tarafından yapılabiliyorsa önerim 400 serisi olur..ancak daha ağır şartlar altında arazi yapısı,büyüklüğü,makina parkı,makina parkındaki takımların ihtiyacı olan kaldırma ve taşıma kapasiteleri,arazinin işletme merkezine olan uzaklığı gibi faktörleri göz önünde bulundurmaksızın size nasıl bir öneride bulunabilirimki?</p><p>ben şunu her zaman dile getirmişimdir.. ' ' 150 hp lik bir traktörü arkasında 5 tonluk römorkla tarlaya götüreceksen alma arkadaşım ' ' prensip olarakta makina parkında bu makinaya ihtiyacı olmayan kullanıcılarımıza sürekli bunu anlatmaya çalışırız..</p><p>üretim olarak orta segmentte ağır hizmet amaçlı üretilmiş,orta büyüklükteki işletmelerde her tip işe uygun olarak dizayn edilmiş bir makinadır..eğer işletme ağır ekipmanların uzun mesafelere taşınmasını gerektirmiyor,ürünün veya başka işlerin taşınmasında uzun mesafelere taşıma gerektirmiyorsa ve ekipmanlarınızı rahatlıkla kullanabiliyorsanız benin önerim...400 serisidir selamlar..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="önder çifçi, post: 62864, member: 400"] [b]Ynt: Fendt 415 ve Fendt 714 arasında hangisini seçersiniz?[/b] bak değerli arkadaşım; senin hangi segmantte bir makineye ihtiyacın olduğunu ben bilemem....ancak aynı güçte iki makinadan bahsetmekle aralarında saadece 4 ve 6 silindir motor farkı olduğunu sanarak bu soruyu soruyorsan sen bu makineleri hiç tanımıyorsun derim.aralarındaki şase,motor,transmisyon,hidrolik ve diğer yardımcı ekipmanları bilmeden saadece fiyat mukayesi yaparak hangisi diye sorarsan..... hele bide büyük harflarle yazarak sınama niteliğinde sorular sorarsan seninle hiç polemiğe bile girmem.. birkere burada şatış yapmıyoruz..FENDT TRAKTÖRLERİ nin satış yeri burası değil,fendt buralarda müşteri aramak niyetindede değil... fiyatlarına gelince...her iki tip arasında uçurumlar yok.hele hele fiyatını bana hiç anlatma ben aynı zamanda satıcıyım... aralarındaki farka gelince: birkere farklı segmentin makinaları..kapasiteleri ve yapıları tamamen farklı..tek benzer yanları motorlarının ürettiği güçtür..eğer işiniz traktörün motor gücüne bağlı olarak dört silindrli bir makina tarafından yapılabiliyorsa önerim 400 serisi olur..ancak daha ağır şartlar altında arazi yapısı,büyüklüğü,makina parkı,makina parkındaki takımların ihtiyacı olan kaldırma ve taşıma kapasiteleri,arazinin işletme merkezine olan uzaklığı gibi faktörleri göz önünde bulundurmaksızın size nasıl bir öneride bulunabilirimki? ben şunu her zaman dile getirmişimdir.. ' ' 150 hp lik bir traktörü arkasında 5 tonluk römorkla tarlaya götüreceksen alma arkadaşım ' ' prensip olarakta makina parkında bu makinaya ihtiyacı olmayan kullanıcılarımıza sürekli bunu anlatmaya çalışırız.. üretim olarak orta segmentte ağır hizmet amaçlı üretilmiş,orta büyüklükteki işletmelerde her tip işe uygun olarak dizayn edilmiş bir makinadır..eğer işletme ağır ekipmanların uzun mesafelere taşınmasını gerektirmiyor,ürünün veya başka işlerin taşınmasında uzun mesafelere taşıma gerektirmiyorsa ve ekipmanlarınızı rahatlıkla kullanabiliyorsanız benin önerim...400 serisidir selamlar.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fendt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Fendt 415 ve Fendt 714 arasında hangisini seçersiniz?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt